Wat een kleurenspektakel! Colorita is een opvallende plant met kleurrijke bloemen waar je naar blijft kijken. Maak kennis met deze bijzondere Alstroemeria voor buiten.

Instant kleur
Van tuin tot terras, van balkon tot patio. Met Colorita voeg je instant kleur toe aan elke buitenruimte. Ook op de tuintafel is Colorita een feest om naar te kijken. Kies voor één sprankelende kleur of combineer verschillende tinten. Alles kan, het is tenslotte zomer!

Zomers genieten
Elke bloem op zich is al een feestje. Laat je verleiden door de sprankelende kleuren in combinatie met wilde dessins. Je kunt er de hele zomer van genieten, want Colorita bloeit vrolijk door als je de uitgebloeide bloemen verwijdert. Op en top zomer! Hommels vinden de Colorita overigens fantastisch en vliegen af en aan. Ook is Colorita perfect voor de pluktuin. Knip de steel af en geniet er 1 tot 2 weken van op de vaas!

Colorita is verkrijgbaar in zeven zomerse kleuren: geel, wit, oranje, rood, roze, paars en tweekleurig (roze-geel). Er zijn drie bontbladige varianten. Colorita is semi-winterhard.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…