Purpose: Passie doorgeven

Passie groeit als je het doorgeeft, dat is waar we in geloven. We maken onze passie zichtbaar in bloemen en planten en voelbaar in onze manier van doen. Wij veredelen en vermeerderen mooie, verrassende en duurzame bloemen en planten. Dat doen we met veel plezier.

Onze bloemen en planten zijn dragers van passie.

Onze Passie

Onze mensen zijn allemaal verschillend en delen hun passie voor ontwikkeling, vermeerdering en verkoop van bloemen en planten.

We werken met passie en plezier en geven dat door aan:

  • Collega’s
  • Consumenten
  • Bloemisten en retail
  • Kwekers
  • Handelspartners
  • Kennispartners & leveranciers

Onze Visie

We zijn een toonaangevend internationaal veredelingsbedrijf met gepassioneerde collega’s, distributeurs en agenten wereldwijd.
We zijn de voorkeursleverancier voor telers in relevante  markten.
We werken actief samen met onze partners. Met al onze gewassen hebben we een prominente positie in de door ons geselecteerde marktsegmenten. Onze rassen beschikken  over bewezen eigenschappen en toegevoegde waarde voor iedereen in de waardeketen. Het resultaat is duurzame en winstgevende groei.

Onze Missie

Met koninklijke trots ontwikkelen, vermeerderen en vermarkten we unieke  én toekomstbestendige snijbloemen- en potplanten genetica.

Wij zijn dé keuze voor onze partners wereldwijd.

Onze variëteiten en concepten leveren betrouwbare, bewezen en consistente waarde van  teler tot consument.

Ons DNA

Passie

Onze passie en plezier zijn de belangrijkste ingrediënten in onze producten en essentieel in de relatie met onze partners en klanten. Door onze passie door te geven via onze producten en samenwerkingen, werken we aan een mooie sector en duurzame groei.

Royal

In 1901 kregen wij het predicaat koninklijk. Ons Royal DNA staat voor klantgerichtheid. Immers, de klant is koning. Wij werken met veel plezier samen met de mensen om ons heen voor tevreden klanten én klanten van klanten. We willen dat alle spelers in onze waardeketen tevreden zijn.

Kwaliteit

Elk ras dat wij op de markt brengen verdient een toppositie in zijn segment. In ons portfolio hebben uitzonderlijke sierwaarde en een sterk product de hoogste prioriteit. We investeren in waardevolle eigenschappen voor elk van onze rassen en zijn bereid een stapje meer te doen om dat te bereiken. Onze kwaliteit is zichtbaar in onze rassen en in hoe we samenwerken.

Elke dag beter

Elke dag iets beter. Door kleine dingen duurzaam beter te doen behalen we grote resultaten voor onze klanten en ons bedrijf. We hechten waarde aan kennis en de ontwikkeling daarvan.

Ambitie

Royal Van Zanten bruist van daadkracht en ondernemerschap. We delen onze ambitie, producten en passie met kwekers en partners wereldwijd. We streven voor al onze rassen een prominente plek in de markt na.

Onze kijk op de wereld

Bloemen en planten brengen iets moois in elke situatie.

Dat willen we waarmaken met alles wat we doen. We verrassen met mooie bloemen en planten, eerlijk en betrouwbaar zakendoen en bewezen kwaliteit. Op deze manier vergroten wij ons werkplezier en geven dat ook door. Zo zijn we kwekers en andere partners optimaal van dienst.

In de markt voor bloemen en planten streven we voor onze gewassen naar een leidende positie. Dat is belangrijk om op langere termijn samen succesvol te zijn en blijven.

We investeren daarom voortdurend, in onze mensen, hun kennis, in vernieuwing van rassen, in technologie en in onze omgeving. We werken met veel plezier aan duurzame en winstgevende groei en geven dat graag door in de keten.