De unieke kleurstelling – twee tinten paars – maakt van Celosia Mystic Shades een echte eyecatcher. Niet alleen de bloemen maar ook de bladeren zijn prachtig van kleur. Als er vlinders om de bloempluimen heen fladderen, ontstaat er een bijna magische sfeer!

Kleurrijk & klimaatrobuust
Vlinders én bijen zijn dol op Celosia Mystic Shades, terwijl ze andere eenjarige zomerbloeiers vaak links laten liggen. De verzorging van deze bijzondere Celosia is easy. Geef Mystic Shades regelmatig water, maar niet teveel. Dat is alles! Je kunt deze kleurrijke plant ook gerust in de zon zetten; zelfs een periode van droogte is geen probleem. Celosia Mystic Shades is dus ook nog eens climate proof.

Binnen & buiten
Celosia Mystic Shades is breed toepasbaar. Van geveltuintje tot openbaar groen. Ook in potten – binnen en buiten – gedijt deze kleurrijke plant goed. Tip: Celosia kun je ook van binnen naar buiten verhuizen; snoei de plant dan wel even terug tot 10 cm hoogte. Een maand later staat Celosia Mystic Shades weer te shinen in je tuin of op je balkon. 

Het seizoen van Celosia Mystic Shades loopt van april tot november. Meer informatie voor de handel, retail en tuincentra neem contact op met de kweker: Ammerlaan-Sosef.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…