What’s b(l)ooming today is een inspiratieplatform over bloemen en planten. Als de veredelaar van o.a. chrysant, lelies, alstroemeria en statice, presenteren wij op dit platform prachtige beelden en verrassende en creatieve toepassingen van de exclusieve en kwalitatieve variëteiten.

Behoefte aan informatie en inspiratie
We springen met deze informatie en inspiratie in op een grote behoefte aan informatie en inspiratie bij bloemisten, floral designers en inkopers. Door die behoefte centraal in te vullen, ondersteunen wij onze kwekers bij hun marketing.

Variatie in thema’s en soorten
De inspiratiepagina’s zijn er voor snijbloemen, bloembollen en potplanten en springen in op de actualiteit of speciale gelegenheden, zoals Valentijn of bruidswerk. Naast de content die nu al op het platform te vinden is, zullen er zich steeds meer kwekers presenteren en mogen bezoekers sneak previews verwachten van noviteiten en nieuwe concepten. Met de DIY (doe het zelf) pagina’s kunnen mensen zelf op een creatieve manier aan de slag met bloemen.

Onderscheidend in de markt
Bloemisten, floral designers en inkopers van bloemen en planten maken dagelijks een keuze uit een groot en groeiend aanbod. Ze laten zich graag inspireren en zijn op zoek naar informatie over nieuwe en exclusieve producten. Een verrassend en onderscheidend aanbod in bloemen en planten is van toenemend belang, vanwege de toegenomen concurrentie op de markt voor bloemen en planten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…