Van Valentijnsdag tot Vrouwendag. Een vrolijk bloeiende chrysant is het perfecte cadeau voor deze liefdevolle bloemendagen. En vergeet ook Moederdag niet! Onze bloemstylist laat zien hoe je van een chrysant een heel persoonlijk cadeau maakt. Instant inspiratie voor bloemendagen die om veel liefde vragen.

Pot chrysant als cadeau

Een bloeiende chrysant ziet er meteen al vrolijk uit. Dat maakt de chrysant een prachtig cadeau, dat ook nog eens praktisch is (want heel makkelijk mee te nemen). Wil je dat de liefde ervan af

spat, voeg dan één opvallend hart of heel veel kleine hartjes toe. Aan de plant zelf of aan de verpakking. Liever iets subtieler? Maak dan een kaartje in de kleur van de plant met een lieve quote.

 

“B(l)ooming colours”

Vier je de liefde, dan kun je natuurlijk niet om de kleur rood heen. Maak van een rode chrysant een sprankelend cadeau met een felrode verpakking. Maar niet iedereen houdt van zoveel rood (of durft het nog niet aan). Bied daarom ook chrysanten aan in andere kleuren, zoals zonnig geel (voor blije vogels) en stralend wit (altijd mooi). Ook roze mag niet ontbreken; vooral Moederdag vraagt om een flinke dosis roze. Van zachtroze tot zuurstokroze!

 

3 B(l)ooming ideeën & inspiratie met pot chrysanten

 

  1. Presenteer de chrysant op je socials als hét cadeau voor Valentijnsdag / Vrouwendag / Moederdag. Schroom niet en kom zelf ook in beeld. Hoe persoonlijker je post, hoe meer effect.

 

  1. DIY: creëer een urban jungle in de winkel of etalage. Verras je klanten bijvoorbeeld met een groot vrijstaand bad (!) gevuld met felrode chrysanten omringd door groene planten. Dit is ook een perfect plaatje voor op je socials!

 

  1. Laat klanten zelf een hartje toevoegen aan de plant van hun keuze. Zet bijvoorbeeld een vaas met verschillende decoratieve stekers neer op de toonbank: van mat naturel tot glanzend goud. Zo wordt een potchrysant een nog persoonlijker cadeau.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 8 keer per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…