Het zachte kleurenpalet én de mooie structuur maken van Statice de ideale bloem voor boeketten volgens de laatste bloementrends. Daarmee is Statice weer helemaal terug. Laat je verrassen door de nieuwe kleuren, de lange houdbaarheid én de veelzijdigheid van Statice.

 Zacht & dromerig

Van zachtgeel tot lila. Van sneeuwwit tot perzik (een zachte tint tussen oranje en roze in). Het kleurenpalet van Statice is inmiddels heel gevarieerd. Dat nodigt uit tot het maken van mooie kleurencombinaties volgens de laatste bloementrends. Mix bijvoorbeeld Statice in verschillende zachte pasteltinten. Daarmee sluit je naadloos aan op de bloementrend Gentle Paradox, die wordt gekenmerkt door een zachte, dromerige sfeer.

Pluk!

Statice groeit met lange vertakte stelen die eindigen in een reeks bloemetjes. Deze structuur maakt ze perfect voor weelderige veld- en plukboeketten. Met één steel voeg je meteen een zee van bloemen toe. Zo’n veld- of plukboeket is ook heel trendy als bruidsboeket. Daarbij kun je kiezen voor een mix van verse en gedroogde bloemen (of alleen droogbloemen). Fijn om te weten: als je Statice droogt, behouden de bloemen hun kleur.

Styling- en presentatietips:

  • Laat zien dat je Statice goed kan drogen. Hang bijvoorbeeld een paar bosjes op aan een ‘waslijntje’ of aan de wand. Heel sfeervol.
  • Combineer gedroogde Statice met verse seizoensbloemen volgens de bloementrend Gentle Paradox.
  • Creëer een dromerige sfeer met wolkachtige boeketten en arrangementen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer