Van de zomer tot ver in het najaar zorgt Skyfall voor een kleurrijke bloemenzee. Perfect om je terras en balkon mee op te vrolijken. Skyfall geeft je minimaal 4 weken plezier.

Kleurenmix
Skyfall heeft een kruipende groeiwijze, in tegenstelling tot de klassieke bolchrysant die omhoog groeit. Dat maakt Skyfall bijzonder geschikt voor hanging baskets, hangpotten en wandhangers, al kun je natuurlijk ook een (hoge) pot of bak laten overgroeien. Creëer bijvoorbeeld een bonte kleurenmix voor een vrolijke sfeer op je terras of balkon. Of kies voor mono: een hanging basket in één kleur oogt stijlvol en stoer.

Midzomerfeest
Vanaf de zomer bloeit Skyfall wekenlang aan een stuk door. Vooral na midzomer – als de dagen weer langzaam korter worden richting de herfst – is Skyfall in zijn element. De plant bloeit dan zo weelderig dat het blad én een groot deel van de pot eronder schuil gaat. Een echte bloemenzee!

Skyfall is beschikbaar in de kleuren: wit, geel, paars, rood én roze. Deze worden aangeboden als trio-kleurenmix en mono.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…