Witte bloemblaadjes rondom een felgroen hart. Dat is Sira! Met deze santini geef je elk boeket een frisse uitstraling. Je blijft ermee variëren en creëren, want Sira past echt overal bij.

Spelen met kleur

Sira is prachtig in wit-groene boeketten. Deze zijn tijdloos mooi en geschikt voor elke gelegenheid – in het bijzonder om een frisse start te vieren! Liever iets meer kleur? Door de neutrale kleurstelling kun je Sira met elke andere bloem combineren.

Sterk & stevig

Naast stralende bloemen heeft Sira sterke stelen. En het vaasleven is uitzonderlijk lang. Dat maakt deze santini een betrouwbaar ingrediënt voor al je boeketten. Denk daarbij niet alleen aan gangbare gemengde boeketten. Je kunt bijvoorbeeld ook een of enkele santini’s toevoegen aan je plukboeketten. Let’s go wild!

 Tips & weetjes

  • Met een paar exemplaren van Sira op een hoge vaas kun je de aandacht vestigen op de sterke stelen en de uitzonderlijk lange houdbaarheid.
  • Combineer de wit-groene bloemen van Sira ook eens met fijne witte bloemetjes met een geel hartje. Echt lente!
  • Het felgroene hartje van Sira springt er altijd uit. Kijken naar groen werkt stressverlagend, dus alle reden om het groene hartje van Sira eens goed te bekijken.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer