Stralend wit, zoet roze en vooral veel verschillende tinten blauw-violet. De dubbelbloemige pot-aster Showmakers staat garant voor een kleurrijk bloemenspektakel. Perfect om je tuin en terras mee op te fleuren!

Blikvanger
Showmakers bloeit de hele zomer én nazomer. Hij bloeit in een periode, waarin de meeste planten juist zijn uitgebloeid of over hun hoogtepunt heen zijn. De rijkgevulde bloemen maken van deze pot-aster een echte blikvanger. Ze gedijen goed in de zon met zo nu en dan wat schaduw. Tip! Als je de uitgebloeide bloemen weghaalt, dan kun je extra lang genieten van het kleurenspektakel.

Bloemstyling
Solo in een pot is Showmakers een blikvanger op het terras en de tuintafel. De verschillende kleuren kun je ook met elkaar combineren. Lilapaars met donkerpaars oogt bijvoorbeeld heel stijlvol. Liever meer kleur? Dan kun je gerust alle kleuren bij elkaar zetten, heel zomers! Showmakers laat zich ook goed combineren met andere (vaste) planten en is semi-winterhard. Tot slot zijn deze vrolijke zomerbloeiers perfect als kleuraccent in de border.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…