Beleef het gevoel van wilde bloemen met Charmelia! Met deze bloemrijke bloem maak je in een handomdraai de mooiste veld- en plukboeketten. Van stralend wit tot diep donkerpaars, dit kleurenpallet nodigt uit tot variëren en experimenteren.

Volop bloemen, volop kleur!

De bloemen van Charmelia tonen meteen veel kleur. Dat maakt een plukboeket met Charmelia heel verleidelijk. Op de vaas komen een voor een alle bloemknoppen open, waardoor het boeket nog meer kleur laat zien. Een vaasleven tot wel 21 dagen (!) zorgt ervoor dat de consument lang van deze bloemenzee kan genieten.

Plukboeket & bloementrends

Met het uitgebreide kleurenpalet van Charmelia blijf je variëren. Laat je daarbij inspireren door de laatste bloementrends. Kies bijvoorbeeld voor een mix van uitgesproken kleuren, zoals geel, felroze en paars. En zet je plukboeket in een al net zo kleurrijke vaas. Deze trendy combinatie knalt eruit! Liever iets rustiger? Kies dan voor de bloementrend waarbij veel zoete pastellen worden gebruikt. In deze kleurstelling oogt je plukboeket heel vriendelijk. Ook wittinten zijn hier prachtig bij.

Tips & ideeën:

  • Presenteer één steel Charmelia met enkele wildflowers in een kleurrijke vaas voor maximaal effect.
  • Creëer vrolijke, ‘extended family’ plukboeketten door verschillende kleuren en hoogtes met elkaar te combineren
  • Maak kleine monoboeketjes om je klanten kennis te laten maken met deze sterke stralende bloem.
  • Plukboeketten zijn ook prachtig als bruidsboeket. Kies bijvoorbeeld voor stralend wit of trendy apricot. Een vrolijke bonte mix kan natuurlijk ook.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer