Stel je een wilde bloemenweide voor op een mooie zomerse dag. Daar word je toch blij van. Dat positieve gevoel roep je op met een plukboeket – dé bloementrend van dit moment. Charmelia heeft ‘the feeling of wildflowers’. Perfect voor plukboeketten!

Instant veel kleur
Charmelia voelt zich helemaal thuis in plukboeketten. Ze is krachtig, bloemrijk en een en al positiviteit. De bloem laat ook meteen veel kleur zien en dat wordt door de rijke bloei alleen maar meer. Met het sprankelende kleurenpalet – geel, wit, roze en paars – kun je telkens weer net even andere boeketten creëren. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitzonderlijk lange vaasleven: de bloemen en het blad blijven tot wel 21 dagen mooi.

Pluk de zomer!
Met Charmelia kun je eindeloos variëren. Combineer voor een frisse, rustige uitstraling bijvoorbeeld de stralend witte Charmelia met witte Dahlia en nog meer (na)zomerbloemen in groen-witte tinten. Met een enkel oranje kleuraccent maak je er een echte eyecatcher van. Heb je zin in iets uitbundigers? Mix dan bijvoorbeeld roze Charmelia met oranje Gloriosa en paarse Allium. Of met donkerrode en oranje Dahlia’s voor een warme nazomersfeer.

Tip! Varieer niet alleen met kleuren, maar ook met bloemvormen en hoogtes. Laat je creativiteit maar stromen; daar word je zelf ook blij van!

Bloemrijk bruidsboeket
Steeds meer bruiden kiezen voor een zomers plukboeket als bruidsboeket. Zo’n bloemrijk boeket past helemaal bij de trend van trouwen in een ongedwongen setting. Laat Charmelia ook terugkomen in de aankleding van de ceremonie- en feestlocaties. Prachtig! Verzamel de mooiste (vintage) vazen en presenteer daarin plukboeketten met Charmelia. Deze bloem toont meteen volop kleur. Heel verleidelijk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer: