Terug

Charmelia: groots in bruidsbloemwerk

Charmelia: groots in bruidsbloemwerk

Elegant, vrouwelijk en een tikje bohemien. Charmelia is perfect voor trendy bruidsbloemwerk, van bruidsboeket tot floral backdrop. Om de schoonheid en veelzijdigheid van Charmelia te benadrukken staat er een megabruidsboeket met Charmelia op het wedding department van My Plant & Garden. Deze Italiaanse beurs wordt veel bezocht door weddingplanners en bloemstylisten. Kom je ook langs in Milaan?

Charmelia wordt niet voor niets Charming Beauty genoemd. Deze bloemrijke bloem is prachtig in bruidsbloemwerk. Charmelia is ook een bijzonder sterke bloem, dus geen zorgen over vallende bloemblaadjes. De bloemen kunnen aan het einde van het feest zelfs worden meegeven aan de gasten. Zowel de bloemen als het frisgroene blad van Charmelia blijven bijzonder lang mooi.

Het kleurenpalet van Charmelia is heel fijn om mee te werken. Met Charmelia Pink maak je bijvoorbeeld heel kleurrijke, romantische bruidsboeketten. Charmelia White oogt ook romantisch, maar net even wat rustiger. Samen zijn ze ook een perfecte match. En voeg je een fel kleuraccent toe, dan krijgt je bruidsbloemwerk een verrassend stoere uitstraling.

Charmelia schittert in eigentijdse bruidsboeketten, maar ook in al het andere bloemwerk dat je maar kunt bedenken voor een onvergetelijke trouwdag. Van polscorsages tot dinertafelstyling. Van bloemenboog tot flower wall. Van floral backdrop tot flower cloud. Kijk voor nog meer ideeën, inspiratie en DIY’s op de website: charmelia.eu.

 

Meer inspiratie