Charmelia: groots in bruidsbloemwerk.
Elegant, vrouwelijk en een tikje bohemien. Charmelia is perfect voor trendy bruidsbloemwerk, van bruidsboeket tot floral backdrop. 

Charmelia wordt niet voor niets Charming Beauty genoemd. Deze bloemrijke bloem is prachtig in bruidsbloemwerk. Charmelia is ook een bijzonder sterke bloem, dus geen zorgen over vallende bloemblaadjes. De bloemen kunnen aan het einde van het feest zelfs worden meegeven aan de gasten. Zowel de bloemen als het frisgroene blad van Charmelia blijven bijzonder lang mooi.

Het kleurenpalet van Charmelia is heel fijn om mee te werken. Met Charmelia Pink maak je bijvoorbeeld heel kleurrijke, romantische bruidsboeketten. Charmelia White oogt ook romantisch, maar net even wat rustiger. Samen zijn ze ook een perfecte match. En voeg je een fel kleuraccent toe, dan krijgt je bruidsbloemwerk een verrassend stoere uitstraling.

Charmelia schittert in eigentijdse bruidsboeketten, maar ook in al het andere bloemwerk dat je maar kunt bedenken voor een onvergetelijke trouwdag. Van polscorsages tot dinertafelstyling. Van bloemenboog tot flower wall. Van floral backdrop tot flower cloud. Meer informatie voor de handel, retail en tuincentra neem contact op met de kweker: Together2Grow

 

Bruidsbrochure Charmelia verkrijgbaar

  • Vul hier je gegevens in om de bruidsbrochure te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…