Chrysanten voor Valentijnsdag? Absoluut een geweldig idee! Vooral Bontempi heeft alles in huis om te schitteren op deze romantische dag. Met haar intens rode kleur is deze troschrysant perfect om hartverwarmende boeketten te creëren.

Intens rood & frisgroen hartje

Troschrysanten zijn prachtig in alle kleuren, maar met Valentijnsdag is rood toch wel favoriet. De rode Bontempi is een echte eyecatcher in Valentijnsboeketten. Het contrasterende frisgroene hartje maakt deze bloem extra verleidelijk. En sterk dat deze troschrysant is: een vaasleven van twee weken is zeker te verwachten, zonder dat er ook maar een bloemblaadje naar beneden dwarrelt.

 

Verrassend met andere kleuren

Valentijnsboeketten mogen knallen: met enkel en alleen rode bloemen komt de boodschap duidelijk over. Maar soms mag het wat verrassender. Voor een bijzondere twist kun je Bontempi ook combineren met zachte pastellen. Deze intens rode troschrysant is bijvoorbeeld prachtig in een boeket met zachtroze rozen. Ook een lichtgroen kleuraccent – denk aan sneeuwbal of dille – doet het goed; daardoor springt het frisgroene hartje van Bontempi er echt uit.

Enkele tips & weetjes:

  • Een boeket in rood blijft de ultieme keuze voor Valentijnsdag. De kleur symboliseert liefde, passie, vuur en warmte en zelfs dat blozende gevoel
  • Plaats de troschrysanten in schoon water met snijbloemenvoedsel en verwijder het onderste blad om het vaaswater schoon te houden. Zo blijven de bloemen zeker twee weken prachtig
  • Bontempi is het hele jaar door verkrijgbaar. Laat deze troschrysant niet alleen stralen op Valentijnsdag, maar ook tijdens Pasen, Moederdag, Kerst en op alle ‘gewone’ dagen die wel wat positieve energie kunnen gebruiken.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…