Ben je klaar om een vleugje onderwatermagie in je tuin of interieur te brengen? Kijk dan niet verder dan het betoverende Celosia Reef! Maak je klaar voor een reis naar de betoverende koraalriffen als we je kennis laten maken met deze unieke en fascinerende bloem.

Stel je voor: levendige en golvende koraalvormige bloemen die je woonkamer of terras sieren. De Coral Celosia Reef, met haar prachtige tweekleurige bloemblaadjes, neemt je mee diep onder het wateroppervlak, waar het leven op de meest prachtige manier floreert. Het is alsof je een stukje oceaan binnen handbereik hebt!

Winnaar Glazen Tulp Award 2022-2023

 

Deze bijzondere bloem is onlangs bekroond met de prestigieuze Glazen Tulp Award 2022-2023 in de categorie Tuinplanten. Celosia Hot Topic Reef, geproduceerd door Ammerlaan-Sosef BV, claimde de toppositie met 39 punten. De juryleden waren gefascineerd door de prachtige en unieke kleur en beschouwden hem als een waardevolle toevoeging aan elke tuin. Ze beschreven het als een onderschatte plant die tuinperken en borders echt kan verfraaien in combinatie met de juiste metgezellen.

Celosia Koraalrif: Een bloemrijk meesterwerk uit de diepten van de oceaan

 

De Coral Celosia Reef is niet zomaar een plant; het is een ervaring. Zijn levendige tinten en getextureerde uiterlijk creëren een visueel spektakel dat moeilijk te negeren is. Of je nu een gepassioneerde plantenliefhebber bent of een creatieve bloemist op zoek naar inspiratie, deze opmerkelijke bloem zal zeker je verbeelding aanwakkeren.

Verfraai je tuin met de in het oog springende Coral Celosia of gebruik haar als middelpunt voor prachtige arrangementen waar iedereen versteld van zal staan. Laat zijn levendige kleuren en ingewikkelde vorm de conversatiestarter zijn op elke bijeenkomst of evenement.

Klaar voor een onderwateravontuur zonder je huis te verlaten? De Coral Celosia voert je mee naar de diepten van schoonheid en verwondering. Laat de kleurrijke sensatie van Celosia Coral je wereld opfleuren en doordrenken met de magie van de oceaan.

Ontdek Celosia Koraal en ontrafel de geheimen van haar fascinerende schoonheid. Duik in een wereld vol inspiratie en laat je verbeelding opbloeien met deze bijzondere plant.

Waar te koop?

 

Het seizoen van Celosia loopt van april tot november. Meer informatie voor de handel, retail en tuincentra neem contact op met de kweker: Ammerlaan-Sosef.