Een wonderschone kerstsfeer creëren. Dat doe je met… chrysanten! Ze zijn er in prachtige kleuren, van winters wit tot warm violet. En ze zijn ook nog eens superveelzijdig én sterk. Dat wordt eindeloos genieten van een kleurrijke kerstsfeer!

Christmas feelings
De chrysant is misschien niet de eerste bloem waar je aan denkt bij kerstcreaties, maar kijk eens naar de vorm van deze bloem of plant: het is toch net een stralende ster! Bekijk dan ook het kleurenpalet: van winters wit tot warm violet. En vergeet ook de klassieke kerstkleuren groen en rood niet. Kortom, alle ingrediënten voor een bloemrijke kerst!

Uitpakken met chrysant
Van monoboeketjes om overal neer te zetten tot weelderige kerstboeketten of potplant combinaties om cadeau te geven. Met chrysanten maak je in een handomdraai feestelijke arrangementen voor de hele decembermaand. Wil je echt uitpakken richting kerst, maak dan ook weelderige tafeldecoraties, kransen en kerstarrangementen met deze sterke bloem. Wat je ook gaat creëren met chrysanten, maak het af met kerstaccessoires, zoals dierfiguren, kerstballen, poedersneeuw en fonkelende lichtjes.


Kerststylingtips

  • Maak een kerstkrans van witte en groene chrysanten – aangevuld met groene bladmaterialen – voor een natuurlijke kerstsfeer. Om ook ná de kerst nog lang van te genieten.
  • Je hebt niet zoveel nodig om een fijne kerstsfeer te creëren. Met een miniatuurhertje, kerstballen en lichtjes wordt zelfs een creatie met roze chrysanten op-en-top kerst!
  • Zet chrysanten in de spotlights door ze – solo of in een miniboeket – onder een glazen stolp te plaatsen. Dat oogt meteen heel feestelijk.
  • Wikkel mini-kerstlichtjes nonchalant om de stelen van grote pluischrysanten in een warme wintertint (of juist in stralend wit). Zet de aangeklede bloemen naast elkaar in de vensterbank. And it’s starting to look al lot like Christmas!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…