Kijk eens naar die prachtige Colorita® planten! Op een dak met uitzicht op de beroemde Sagrada Familia creëerde Marta van Lady Green een prachtig kleurenspel met de Colorita® van Royal van Zanten. Onze Colorita® planten reisden naar Spanje voor deze spannende buitenshoot voor digitaal magazine Cinefleur.

Bloemen en kunst in Barcelona

Marta maakt van dit dak een bloemenkunstwerk met onze Colorita® planten, dat de schoonheid van het meesterwerk aan de overkant van de straat weerspiegelt. De prachtige patronen op de grote, frivole bloemen, geven de Colorita® een unieke uitstraling. Deze aantrekkelijk bloeiende tuinplant maakt van elke buitensetting een feestelijke aanblik, en trekt bovendien hommels naar uw terras.

Creëer een bloeiend exterieur

Met hun vele kleuren werd een prachtige regenboog van bloemen gecreëerd op het zonnige terras in Barcelona. Met veel verschillende potten en bakken in combinatie met het witte meubilair en het prachtige uitzicht op de Sagrada Familia werd met de Colorita® een prachtige buitensetting gecreëerd.

Waarom kiezen voor Colorita®? De planten bloeien langer dan andere alstroemeria soorten door de unieke hybride genetica. Ze zijn slechts gedurende een korte periode van het voorjaar tot de vroege zomer in de winkel verkrijgbaar, maar bloeien tot laat in de zomer. De genetische structuur maakt van Colorita® een plant van hoge kwaliteit, waardoor het de ideale terrasdecoratie is.

Credits: Cinefleur Magazine

Designer: Marta of Lady Green

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…