Van friswit tot lentegroen. Er zijn zoveel bloemen en planten in stralende voorjaarskleuren, perfect om de lente te vieren. Vergeet ook Pasen niet; het is dé gelegenheid om het voorjaar in huis te halen!

Verfrissend wit, geel & romig crème

Wit en geel verwelkomen het voorjaar als geen ander.  Geen enkele andere kleur brengt zoveel frisheid met zich mee; ideaal ook voor Pasen! Denk aan prachtige boeketten en sfeervolle tafeldecoraties voor in huis of creëer eye-catching potplantenarrangementen die de tuin tot leven brengen! Op de paastafel mag Sun Up niet ontbreken; deze witte santini’s met knalgeel hartje zijn net kleine spiegeleitjes. Voor paasdecoraties met een iets chique, warme uitstraling kun je kiezen voor crème tinten.

Zonnig Geel & Fris Oranje

Geel en oranje zijn levendige, energieke kleuren die echt bij de lente passen. Haal een dosis geel of oranje in huis met bloemen en bloeiende potplanten. Bij de lokale bloemist of tuincentra vind je een breed scala aan vormen en kleuren om je huis in de lentesfeer te brengen! Een enkele gele of oranje bloem in een (pluk)boeket zorgt al voor een zonnig accent.

Lentegroen

Groen staat symbool voor een frisse start en werkt stres verlagend. Het is een optimistische kleur die perfect past bij de lente. Door groen te gebruiken in lenteboeketten of door een enkele bloem in een glazen vaasje te plaatsen, breng je een ultiem lentegevoel in huis! Wat wil je nog meer?

Ontdek de zoete pastelkleuren

Roze, lichtgeel, abrikoos… bloemen en planten in zachte pasteltinten zijn helemaal trendy. Perfect ook voor eigentijdse, romantische lente- en bruidsboeketten! Combineer ze met een krachtig kleuraccent voor een stoere uitstraling. Laat je creativiteit bloeien met alle verkrijgbare, betoverende pastelkleuren. Met hun subtiele en rustgevende uitstraling brengen ze moeiteloos een vleugje lente in elke ruimte; binnen of buiten.

Verrassend Rood

Een onverwachte pracht! Denk ook eens aan bloemen & planten in kleuren die je niet direct met de lente associeert. Donkerrode en paarse kleuren zijn ook verrassend mooi in lenteboeketten en laat ze stralen met een uniek kleurenspel. Wat voor magische creaties ga jij ermee maken?

Tips & Ideeën!

  • Vier de lente met vrolijke plukboeketten!

Combineer krachtige bloemen in zachte pasteltinten met de klassieke schoonheid van lentebloemen. Gegarandeerd een explosie van kleur en geur waar je  blij van wordt.

  • Zin in iets nieuws? Combineer dan eens verschillende bloemen in één kleur in een mono-boeket. Door de keuze voor één kleur komen de verschillende bloemvormen en structuren prachtig naar voren.
  • Creëer een lentetuintje in een lage schaal, perfect voor op de paastafel.
  • Vergeet je tuin, balkon of patio niet; potplanten in frisse lentekleuren brengen snel kleur in de tuin en doen je de winter direct vergeten.
  • Potplanten in frisse lentekleuren zijn ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld met Pasen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…