Potchrysanten – maken het verschil!
Potchrysanten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, bloemvormen en bloemgroottes. Deze grote diversiteit betekent dat er jaarrond voor ieder moment een perfecte potchrysant te vinden is. Door deze uitgebreide keuze is er voor iedereen wel een mooie potchrysant te vinden die overal de blikvanger vormt. Fantastisch om cadeau te geven of jezelf te verwennen!

Potchrysanten – altijd hip en trendy
Zijn potchrysanten altijd hip en trendy? Ja, dat zijn ze zeker! Door het onderscheidende en brede, sprankelende kleurenpallet past de potchrysant binnen iedere (interieur) stijl en is daarmee enorm veelzijdig. Kleurrijk, langdurig bloeiend en zowel binnen als buiten te gebruiken, maakt deze potchrysant uniek. Of je nu bent uitgenodigd voor een diner, op bezoek gaat bij familie of vrienden, je bruiloft wilt aankleden, iemand wilt bedanken, verrassen of gewoon je eigen huis en tuin wilt opvrolijken……. koop potchrysanten en ervaar de beleving.

Een selectieproces met nauwkeurige precisie
Als potchrysant wordt je niet zo makkelijk ‘toegelaten’ tot het assortiment dat Royal Van Zanten aanbiedt. Een streng selectieproces gaat hier aan vooraf, waarbij intensieve (praktijk) proeven een essentieel onderdeel zijn. De uitkomsten worden met nauwkeurige precisie beoordeeld door experts op het gebied van potplantenveredeling en praktijkgerichte potplantenkwekers. Enkel en alleen als beide partijen enthousiast zijn over de resultaten op het gebied van plantopbouw, houdbaarheid, plantgroei, bloemvorm en – en kleur wordt de potchrysant als ‘topklasse’ beschouwd. Pas dan wordt deze als nieuwe potchrysant verwelkomd in ons assortiment.
Potchrysanten blijven je verrassen! Wil je meer weten over onze potchrysanten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8 keer per jaar inspiratie, tips, fotomateriaal en veel meer.