PaX (spreek uit als het Engelse ‘packs’) zorgt voor een levendig kleurenspektakel in de buitenruimte. En daar kun je bijzonder lang van genieten. PaX staat bekend als één van de langst bloeiende tuinchrysanten (Garden Mums). Een plezier om mee te werken én om naar te kijken!

Spelen met kleur
De sterke tuinchrysanten uit de PaX-serie bloeien uitbundig in stralende kleuren. Van sprankelend geel tot warm oranje. Van stralend wit tot intens donkerpaars. Dat maakt ze perfect om snel en makkelijk kleur te geven aan de buitenruimte, van de tuin tot terras en balkon. Kies je favoriete kleur of creëer een verrassende kleurenmix!

Mooie pot-plantcombinaties
PaX wordt aangeboden in handige 6-packs (vandaar ook de naam PaX uitgesproken als het Engelse ‘packs’). Voor de bloemist zijn deze ideaal om zelf mee aan de slag te gaan, denk aan het creëren van mooie pot-plantcombinaties. Zet bijvoorbeeld een of enkele exemplaren van de oranje variant van PaX in sfeervolle terracotta tuinpotten. Leuk om als cadeauartikel aan te bieden of om de impulsverkoop te stimuleren.

Mix & match
PaX laat zich ook heel goed combineren met andere tuinplanten. Mix bijvoorbeeld witte PaX met zilvergrijze zomerbloeiers en witte heideplantjes. Heel stijlvol. Iets meer spektakel? Combineer dan bijvoorbeeld de paarse variant van PaX met Celosia in een net iets fellere tint. Met PaX kun je blijven variëren en combineren!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 8 keer per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…