een krachtige pluischrysant met een uitzonderlijk lang vaasleven. De combinatie van haar grote, zonnige bloem en mysterieus donkere bladeren zorgt voor een eigentijds contrast en een flinke dosis stijl. Leto is niet zomaar een bloem; ze is de ster in ieder arrangement en steelt ook solo met gemak de show. Door haar vlotte transporteerbaarheid brengt Leto jaarrond overal de zon binnen handbereik. De stralende energie van deze gele pluischrysant geeft een vleugje zonneschijn aan je dag. Haal de zomer in huis met Leto!

De bloemen blijven fris en sprankelend van kleur. Bovendien is Leto ook nog eens bijzonder sterk, zodat de consument er lang van kan genieten. Haar gele kleur zou je wellicht associëren met de zomer, maar vergis je niet: juist deze prachtige tint zorgt ervoor dat Leto in elk seizoen in het oog springt. Oftewel: deze bloem kun je niet missen!

Tips:

  • Zomerse arrangementen

Combineer Leto met andere zomerbloemen voor frisse, vrolijke arrangementen. Voeg wat groen toe voor een natuurlijke uitstraling en gebruik heldere vazen om het zonnige karakter van Leto te benadrukken.

  • Herfsttinten

Gebruik Leto als opvallend element in herfstarrangementen door haar te combineren met warme tinten zoals rood, oranje en bruin. Voeg herfstbladeren en bessen toe voor een nog meer seizoensgebonden uitstraling.

  • Lentebloemen

Breng het lentegevoel naar binnen door Leto te combineren met andere voorjaarsbloemen in pastelkleuren om een zacht en romantisch effect te creëren

  • Minimalistische stijl

Gebruik Leto als middelpunt van een klein arrangement door haar te combineren met slechts een paar andere bloemen of groen. Kies voor een eenvoudige, moderne vaas om de eigentijdse uitstraling van Leto te benadrukken.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer