Met haar frisse witte, stralend gele en vrolijke oranje kleuren, springt de Bonita-familie direct in het oog. Deze bloemen zijn niet alleen perfect voor het samenstellen van vrolijke boeketten, maar ook voor het creëren van creatieve arrangementen. Wat voor prachtigs ga jij ermee maken?

De vrolijke kleuren van de Bonita-familie laten je boeketten schitteren, of je nu kiest voor wit, geel, oranje of een bonte mix!. Deze troschrysant is ideaal als boeketvuller en perfect voor alle soorten steekwerk, waaronder grafwerk. Door het jaarrond kleurbehoud is Bonita altijd een goede keuze, ongeacht het seizoen. Zelfs tijdens lange reizen staan de Bonita-bloemen hun mannetje, dankzij hun uitstekende transporteerbaarheid; over land, door de lucht of over zee.

Speelse creaties

Ben je toe aan iets anders dan een standaard boeket? Bonita leent zich verrassend goed voor creatief bloemwerk volgens de laatste trends. Vooral de bloementrend Playful Construction past perfect bij het kleurrijke karakter van de Bonita-familie. Laat deze kleurrijke troschrysanten stralen in vrolijke creaties waar de energie vanaf spat. Speel met bolvormen voor een levendig effect en creëer dynamiek door de bloemen schuin te plaatsen, alsof de wind ze in beweging zet. Daar krijg je zelf ook nieuwe energie van!

USP’s Bonita-familie

  • Stralend kleurenpalet
  • Fris groen hartje
  • Perfecte bloemvorm
  • Betrouwbare boeketvuller
  • Geschikt voor steekwerk, incl. grafwerk
  • Uitstekende transporteerbaarheid, zelfs bij zeetransport!

 

In 2023 ontving Bonita Orange de onderscheiding ‘best in class’  tijdens de conventie van de Society of American Florists! (SAF)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer