De Limonium China Series nodigt uit tot het creëren van weelderige veldboeketten. Maar er kan nog veel meer met deze veelzijdige bloem. Van miniboeketjes tot trendy bruidsboeketten.

Zachte kleuren

Het kleurenpalet van Limonium China Series is bijzonder zacht van toon, denk aan lichtgeel, zachtroze en lila. Deze tinten zijn prachtig in eigentijdse (pluk)boeketten met een natuurlijke uitstraling. Ze laten zich ook goed combineren met andere bloemen van het seizoen. Van zachte pastellen tot krachtige felle kleuren. Experimenteer naar hartenlust!

Weelderig

De vertakte structuur maakt Limonium heel geschikt voor grote, weelderige boeketten. Ook bloemenwolken maak je heel makkelijk met Limonium (zowel vers als gedroogd). Je zou bijna vergeten dat Limonium ook prachtig is in kleine boeketjes. Maak er dan een verzameling van. Dan oogt het toch weer groots!

Bruidsbloementrend

Limonium laat zich makkelijk drogen, waarbij de bloemen prachtig op kleur blijven. Perfect voor een trendy bruidsboeket met droogbloemen! Met het zachte kleurenpalet van Limonium creëer je in een handomdraai een romantic look. Ook voor een bohemian wedding is zo’n bruidsboeket een musthave.

 

Styling- en presentatietips:

  • Presenteer Limonium in verschillende tinten in aparte vaasjes. Zo kun je het hele kleurenpalet in de spotlights zetten.
  • Mix Limonium met veldachtige bloemen van het seizoen, bijvoorbeeld in de zomer met lange riddersporen.
  • Laat een grote bos Limonium drogen en presenteer deze in een XXL vaas. Mooi in zijn eenvoud (en natuurlijk superlang houdbaar).

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer