In de zomer verlangen we allemaal naar vrolijke boeketten die een glimlach op ons gezicht toveren. Er zijn talloze bloemen waaruit je kunt kiezen, maar wat is er nu beter dan de schitterende aster? Deze bloem steelt echt de show met haar levendige kleuren en elegante uitstraling.

Zoveel bloemetjes

Asters trekken vanzelf de aandacht. Is het de frisse kleur, het zonnige hartje of misschien hun elegante bloemopbouw? Het zou ook kunnen komen door de overvloed aan bloemetjes. Wat het ook is, de aster staat graag in het middelpunt van jouw zomerboeketten. Van een eenvoudige monobos tot wilde plukboeketten, van asters wordt je blij!

Fijne kleuren

In de zomer en nazomer zijn asters verkrijgbaar in wit, roze en verschillende tinten blauw en paars. Fijne kleuren om mee te werken in iedere bloemcreatie. Asters blijven ook nog eens lang mooi en de blaadjes behouden hun  frisgroene kleur.

Sterrenregen

Wist je dat ‘aster’ letterlijk ster betekent? De naam verwijst naar de stervorm van de bloemetjes. Hoe leuk is dit om aan je klanten te vertellen terwijl je met een steel een complete sterrenregen aan hun boeket toevoegt; bijna magisch. Een steel is al genoeg voor een betoverend effect.

Tip

Bind een royale bundel witte asters bijeen voor een prachtige bloemenwolk. Of kies voor pasteltinten voor een sprookjesachtig effect – helemaal passend bij de huidige trend.

Aster lijkt wel gemaakt voor plukboeketten. Mix deze zomerbloem met andere, bloemen met kleine bloemetjes voor een extra weelderige uitstraling. Zo maak je echt indruk.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer