Net als haar naamgenoten in zeeën en oceanen is Jellyfish als tuinplant een wonderlijke verschijning. Laat je verrassen door de unieke kleuren en de bijzondere bloemvorm die haar onderscheidt van de rest van de markt. Omarm het buitengewone!

Opvallend & eigentijds
De Jellyfish-serie bestaat uit potchrysanten met een verfrissend nieuwe ‘look and feel’. De levendige kleuren – van pastelroze tot zonnig oranjegeel – maken Jellyfish helemaal van nu. De opvallende pomponvorm, waardoor de bloemen ogen als kleine zeewezentjes, draagt daar ook aan bij.

Tip! De verschillende tinten van Jellyfish-serie combineren verrassend goed met elkaar. Het effect is verfrissend en trendy. Met een pot of mand in aquatinten maak je je arrangement zeewaardig!

Onderwaterwereld
De mysterieuze verschijning van Jellyfish nodigt uit tot het maken van opvallende winkelpresentaties. Laat je daarbij inspireren door de schoonheid van de onderwaterwereld, denk aan aquatinten, zeedieren en schelpen. Wil je de opvallende kleuren en bloemvormen extra onder de aandacht brengen, creëer dan een strandsfeer met losse bloemen (in verschillende kleuren) op een bedje van zand.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 8 keer per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…