Ja, je hoort het hier als eerste! Dit zijn onze nieuwe en exclusieve introducties voor 2024. Houd deze bloeiende potplanten in de gaten.

  • Celosia Flirt® Salmon

Celosia Flirt® Salmon zal exclusief verkrijgbaar zijn bij kweker WPK (ook bekend als het merk House & Garden). Ze heeft weelderige, flirterige pluimen, maar toch een compacte vorm die ideaal is voor transport. En de kleur? Je wordt er meteen verliefd op.

  • Potchrysant Artistic® Sweet

Artistic® Sweet is een nieuwe gestreepte enkele chrysant en verkrijgbaar bij SV.CO.

  • Jellyfish®

Jellyfish® is onze nieuwe serie pom pom potchrysanten. Deze kleine bloemen in de vorm van een kwalletje zijn zo schattig dat ze je meteen doen glimlachen! Jellyfish is vanaf 2024 verkrijgbaar bij SV.CO en Berkhout Plants (ook bekend als het merk Chrysabella). Op dit moment zijn er 5 kleuren beschikbaar, maar we verklappen alvast een geheimpje: we werken aan meer kleuren!

  • Sunna

Onze Sollinea® collectie wordt in 2024 uitgebreid met Sunna. Ze heeft prachtige gele lepel- en anemoonvormige bloemen. Sollinea® is verkrijgbaar via Ammerlaan-Sosef en SV.CO. Houd er wel rekening mee dat het assortiment per kweker kan verschillen.

  • Potchrysant Artistic® Pomona

Artistic® Pomona is een gestreepte geel-oranje anemoon potchrysant, ze is verkrijgbaar via teler Gebr. Nederpel Potplanten.

 

We hopen dat je deze nieuwe planten in 2023 niet hebt gemist?!

In 2023 introduceerden we deze geweldige bloeiende pot- en perkplanten. Ze waren beperkt beschikbaar, dus we hopen dat je deze schoonheden niet hebt gemist:

  • Celosia Mystic Shades, een unieke donkerpaarse spicata celosia. Deze nieuwe innovatie in de celosia categorie is je nieuwe onmisbare modeaccessoire! Verkrijgbaar via Ammerlaan-Sosef.

  • Royal Mum PaX, kleine bolchrysanten in handige multipacks. Voor inspiratie over hoe je deze kunt gebruiken, bekijk deze blogpost op Thursd.com.

  • Potchrysant Bouquet Pink, deze potchrysanten lijken op een boeket wilde bloemen (vandaar de naam). Dit is zeker niet de traditionele potchrysant die je gewend bent. Een ongetemde vorm, die buiten de lijntjes kleurt, is wat haar zo mooi uniek maakt! Verkrijgbaar via Ammerlaan-Sosef..

Zet deze zeker (weer) op je boodschappenlijstje voor 2024!

 

Bekijk onze Pot&Bedding catalogus 2024 voor ons complete assortiment of blader hier door de productsectie op onze website.