Ontdek de betoverende wereld van bruidsbloemen met Charmelia! Deze veelzijdige bloem straalt elegantie, vrouwelijkheid en trends uit. Of je nu kiest voor een stralend wit of trendy apricot kleur, Charmelia laat je bruiloft schitteren. Betrouwbaar en sterk, zelfs op zomerse dagen kun je rekenen op fris en stralend bloemwerk. Charmelia toont meteen volop kleur, waardoor de bloem kan shinen gedurende de hele bruiloft (zelfs al duurt die dagenlang). Kortom, geen stress over de bloemen! Ontdek de laatste trends voor bruidsboeketten en laat je inspireren door Charmelia. Heb jij deze veelzijdige bruidsbloem al ontdekt?

 

Trends bruidsboeket

Van stralend wit tot trendy apricot, met Charmelia kun je prachtige bruidsboeketten maken volgens de laatste trends. Wat dacht je van de trend om bloemen in één kleur te gebruiken voor een bruidsboeket. Zo’n monochroom boeket kan heel klein en compact zijn. Of juist losjes en weelderig. Stijlvol is het altijd! Voor bruiden die niet voor één kleur kunnen of willen kiezen, is een kleurrijk plukboeket met Charmelia een aanrader. Kies voor een mix van vrolijke uitgesproken tinten voor een trendy look. Liever een rustig plukboeket in wit- en groentinten? Dat kan natuurlijk ook, want een bruidsboeket is bovenal heel persoonlijk.

Tips & ideeën:

  • Maak van Charmelia een bloemrijke backdrop. Laat deze bloem terugkomen in de stoelboeketjes, tafelstukken en alle andere versieringen.
  • Liever geen bruidsboeket? Overweeg dan als alternatief een bloemsieraad voor in het haar of een polscorsage.
  • Voor een buitenbruiloft: hang kleine glazen vaasjes gevuld met enkele Camelia’s in de bomen of aan een pergola.
  • Deel de bloemen na afloop van de bruiloft uit aan de gasten zodat zij er nog veel langer plezier van kunnen hebben.

 

Bruidsbrochure Charmelia verkrijgbaar

  • Vul hier je gegevens in om de bruidsbrochure te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer