Moederdag vraagt om een winkel vol verleidelijke boeketten waar de liefde van afspat. Met Prosecco maak je deze boeketten in een handomdraai. Laat je inspireren door de sprankelende creaties die onze bloemstyliste heeft gemaakt met deze veelzijdige ivoorkleurige chrysant.

Pastel power

De zachte ivoorkleur geeft Prosecco een warme en tegelijkertijd frisse uitstraling. Deze bijzondere kleur is prachtig in combinatie met zachte pastellen. Combineer bijvoorbeeld Prosecco met bloemige bloemen in de kleuren zachtroze en abrikoos. Heel verleidelijk! Bied het boeket in verschillende formaten aan: van XXS tot XXL. Zo kan iedereen een sprankelend moederdagboeket cadeau geven.

Fris lentegroen

Met Prosecco kun je eindeloos variëren. Leg de focus bijvoorbeeld ook eens op het heldergroene bloemhartje. Je kunt deze frisgroene kleur versterken door Prosecco te combineren met lentegroene materialen, zoals sneeuwbal (Viburnum) en de witgroene variant van waxflower. Deze combinatie is prachtig in een boeket of bloemenkrans, maar bijvoorbeeld ook in een lage schikking in een kleurrijke bakvorm. Laat kinderen dan ook wat bloemen erbij steken; zo kunnen ze zelf ‘iets bakken’ voor Moederdag.

Altijd bloemrijk

Prosecco is geliefd bij bloemisten om de prachtige ivoorkleur die zich goed laat combineren én het volume. Door de breed uitlopende takken en het grote aantal bloemen per steel creëer je snel en makkelijk een weelderig boeket. Perfect voor Moederdag, maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden die om veel bloemen vragen.

Tip! Nog wat Prosecco over? Maak kleine bloemrijke boeketjes die kinderen aan hun moeder, bonusmama of oma kunnen geven. Ook heel lief!

 

Prosecco ademt de sfeer van zomerse dagen in de lente. Zo wordt Moederdag sowieso een zonnige dag!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer