Terug

Royal Van Zanten presenteert veel noviteiten tijdens Trade Fair Aalsmeer

10 nov 2023

Het regende noviteiten op de inspirerende stand van Royal Van Zanten op de Trade Fair Aalsmeer. Zo was de genomineerde glazen tulp, Sollinea®, niet alleen te zien op de Royal Van Zanten-stand, maar werd deze lepelvormige potchrysant ook tentoongesteld op het Noviteitenplein.

Vele tinten geel
Vooral in het gele segment presenteerde Van Zanten Breeding veel nieuwe snijproducten, zoals de kanariegele Statice Canary Sun Bird en de lang houdbare snijchrysant Leto. Ook het oude vertrouwde ras Bonita was dit jaar gehuld in een gele jas en te bewonderen onder de naam Bonita Sunny.

Van Zanten Breeding boekt grote vooruitgang in haar veredelingsactiviteiten, want binnen de Charmelia’s introduceerde zij ook een vernieuwend ras op de markt. Met de perzikkleurige Apricot vult Royal Van Zanten het bestaande assortiment Charmelia’s perfect aan.

“Het is heel bijzonder dat we dit jaar zoveel noviteiten konden laten zien,” aldus Rob van der Helm, Marketing Manager van Van Zanten Breeding. “We zijn altijd zeer kritisch op onze nieuwe rassen en introduceren ze pas als iets nieuws ook daadwerkelijk iets toevoegt. Dus zoveel introducties betekenen dat onze veredelaars echt indrukwekkend werk hebben verricht!”

What’s b(l)ooming today
Naast alle nieuwe bloemen en plantenrassen lanceerde Royal Van Zanten eerder dit jaar ook het inspiratieplatform ‘What’s b(l)ooming today.’ Op de stand konden mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van dit platform, waar je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Rob: “we verlootten een diner voor twee onder de aanmeldingen van afgelopen week. Dat was heel leuk, want hebben veel aanmeldingen ontvangen.” De winnaar wordt aankomende week bekend gemaakt via onze sociale media.”

Meer Nieuws