Terug

Royal Van Zanten breidt ‘Meet the Grower’ uit naar buitenland

30 jan 2024

Via ons inspiratieplatform ‘What’s B(l)ooming Today’ bieden wij onze klanten sinds vorig jaar de gelegenheid om het verhaal achter hun bloemen en planten te delen met ketenpartijen. De focus van ‘Meet the Grower’ ligt op het verstrekken van informatie over de teeltmethode, het productieproces en de rol van de kweker binnen de gehele keten.

Daarmee geven we ook een stem aan alle toegewijde mensen die daarbij betrokken zijn. Maar zeker ook inzichten in belangrijke kwesties als duurzaamheid, sociale zekerheid en kwaliteit komen aan de orde. Kortom, een uniek kijkje achter de schermen bij onze klanten, die met ons stekmateriaal mooie, bloeiende bloemen en planten op de markt brengen.

Na de succesvolle start breiden wij ‘Meet the Grower’ stapsgewijs uit naar onze internationale klanten. Een uitbreiding die ons platform What’s B(l)ooming Today versterkt en de betrokkenheid benadrukt van Van Zanten Breeding om wereldwijd de verhalen en processen achter bloemen en planten te delen. Bekijk hier het verhaal over Marginpar.

Over What’s B(l)ooming Today
What’s b(l)ooming today‘ is het inspiratieplatform waarop Royal Van Zanten als veredelaar van onder andere chrysanten, lelies, alstroemeria en statice exclusieve en kwalitatieve variëteiten presenteert, ondersteund met prachtige inspiratiebeelden en verrassende toepassingen. Het platform voorziet hiermee in de behoefte aan informatie & inspiratie bij bloemisten, floral designers, marketeers en inkopers door ook beeldmateriaal, teksten en video’s ter beschikking te stellen.

Meer Nieuws