Terug

Met Chic de lente in

9 apr 2021

Romashka
Door onze bezoeken aan (wit)-Rusland, weten wij dat CHIC daar bekend staat als ‘Romashka’. Vele velden Romashka (margriet) staan rond begin van de lente te bloeien in (met name) wit-Rusland (Belarus). Het is dan ook daarom dat de Romashka hier symbool staat voor de start van de lente. Het vrolijke, frisse beeld van de bloeiende bloemen zorgt voor een zonnige sfeer in menig huishouden; een opkikker voor de stemming na een lange winterperiode.

Lente
Met haar intens witte kleur en fris, fel groen hart past onze CHIC perfect bij deze lente stemming! Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met bloemenschool Roza Azora om CHIC juist in deze periode extra onder de aandacht te brengen. Het initiële idee is verder uitgewerkt, afgestemd en uitgevoerd. Dit alles met een fantastisch eindresultaat, waarbij goed in beeld wordt gebracht hoe onze CHIC kan worden ingezet als sfeerverhogende (lente) bloem! Bloemenschool Roza Azora wordt vertegenwoordigt door Olga Gaydukevich die als geen ander weet wat er speelt bij bloemisten en bloemenliefhebbers in (wit-) Rusland. Een uitmuntende campagne op sociale media wordt deze dagen uitgerold!

Campagne
Doel van deze campagne is uiteraard om de bloemisten, groothandels en bloemliefhebbers in (Wit-)Rusland te laten zien wat de mogelijkheden zijn met onze ‘Romashka Chic’ en zo extra verkoop te stimuleren. Door ook de CHIC kwekers bij deze campagne te betrekken laten we tegelijk zien hoe goed CHIC in deze markten past, wat deze bloem nu eigenlijk betekent en hoe populair deze is.

Chic, ook dé bloem voor de lente

Meer Nieuws