Terug

Charmelia campagne van start: the feeling of wildflowers

21 jun 2023

Plukboeketten zijn tegenwoordig verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimise uit, en dat is precies wat we nodig hebben. Charmelia roept ‘the feeling of wildflowers’ op en is daarmee een perfecte bloem voor in een plukboeket.   

Lang plezier
Charmelia® is een product van veredelaar Royal Van Zanten en wordt gekweekt door Together2Grow. Inmiddels bestaat het assortiment uit een zestal rassen: Charmelia Blush, Charmelia Yellow, Charmelia Pink, Charmelia White, Charmelia Purplex en Charmelia Blanca. Het is een bijzondere florinca, die met haar fraaie bloemen kracht en positiviteit uitstraalt. Charmelia is geen veldbloem, maar scoort hoog op het gebied van duurzaamheid, vanwege haar energiearme koude teelt en past daarmee perfect in deze trend. Naast de veelzijdigheid van de kleurrijke Charmelia-collectie, hebben deze rassen ook een buitengewone lange houdbaarheid, tot wel 21 dagen in de vaas. Hierdoor zorgt deze ‘wildflower’ voor extra lang plezier!

Pluk de zomer
De beschikbaarheid van Charmelia in verschillende kleuren, maakt dat de bloemist er alle kanten mee op kan. Hoewel ze prachtig is als solitaire bloem, voelt Charmelia zich helemaal thuis in veld- en plukboeketten. Ze brengt veel kleur in het boeket, wat door haar overvloedige bloei alleen maar wordt versterkt. Steeds meer bruiden kiezen voor een zomers plukboeket als bruidsboeket. Zo’n bloemrijk boeket past helemaal bij de trend van trouwen in een ongedwongen setting. Charmelia kan ook worden toegepast in bloemdecoraties voor de ceremonie- en feestlocaties.

Wij lanceerde onlangs ook ons inspiratiepagina ‘What’s b(l)ooming today’, waarop je informatie over noviteiten, inspiratie en verhalen van kwekers vindt. Op dit nieuwe platform vind je ook informatie en inspiratie over Charmelia the feeling of wildflower

Meer Nieuws