Ofir is een prachtige geplozen chrysant met veel volume, maar het is de bijzondere kleur die in het oog springt. De bloemblaadjes zijn groener dan groen, waardoor deze bloem een frisse, sprankelende uitstraling heeft.

Mix & match
De groene kleur komt mooi tot zijn recht als je Ofir als monoboeket presenteert. Ofir is natuurlijk ook prachtig in gemengde boeketten en arrangementen. Zelfs solo op de vaas heb je al iets bijzonders. Heel feestelijk (en makkelijk om te maken) zijn chrysantenbollen met Ofir. Kijk hier voor een stappenplan. Hoe je Ofir ook toepast, de houdbaarheid is uitstekend.

Bloementrends
De kleur groen ga je de komende tijd veel zien, want de bloementrends zijn opvallend groen getint. Ruim baan voor Ofir! Combineer deze frisgroene chrysant bijvoorbeeld met witte verfijnde bloemen, waardoor je boeket een dromerige, poëtische uitstraling krijgt. Liever iets stoerders? Je kunt Ofir ook toepassen in bonte boeketten met trendy 70’s vibes. Probeer het maar eens uit. Ofir is jaarrond verkrijgbaar, dus volop gelegenheid om te experimenteren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…