Tijdens de Chrysanthemum week veel klanten uit Latijns-Amerika en de USA bezochten onze trials op onze locatie in Colombia. Bezoekers kregen een wel heel bijzonder welkom. Een typisch traditioneel Colombiaans voertuig bekend als een ‘Chiva’ was aangekleed met een mooi bloemen arrangement.

Een mooie achtergrond voor het maken van een foto als creatief souvenir. Je kunt het resultaat zien op onze instagram pagina. Na het bezoek aan onze kas waren bezoekers verrast over de vele highlights. Veel bezoekers ‘enjoyed the ride’ en waren enthousiast over de vele mogelijkheden!

Highlights on the road
Bonita Sunny en Orange zijn dit jaar nieuw. Het zijn mutanten van Bonita, de bekende witte troschrysant. Gecombineerd met hun uitstekende kwaliteiten, maken de frisse gele en oranje kleur van Bonita Sunny en Orange een must-have voor het creëren van frisse en kleurrijke boeketten en bloemstukken.

Met trots presenteren we ook Sun-Up, die al erg populair is in Europa. Deze troschrysant is perfect voor ‘wilde bloemen’ boeketten en bloemstukken en past helemaal bij de laatste trends. Of je nu kiest voor de gele variëteit Sun-Up Sunny of zelfs een combinatie met wit, Sun-Up geeft elk boeket een heldere zonnige uitstraling. Ze is ook zeer geschikt voor mono- of miniboeketten.

Ons laatste highlight is Yellow Cap. Deze chrysant lijkt op een Craspedia wanneer hij wordt geproduceerd als een chrysant zonder knoppen en zonder bladeren. Omdat deze chrysant in een kleur gespoten kan worden, is hij ongelooflijk veelzijdig in gebruik. Denk maar eens aan de arrangementen die je met Craspedia kunt maken…

Potential winners
Bezoekers waardeerden ook Roma, Dorado, Cruella en 21-002000. Zie de foto’s hieronder voor een impressie. Ze spreken voor zich.
De Chrysantenweek 2023 bij Royal Van Zanten in La Ceja, Colombia was een groot succes. We hopen volgend jaar weer bezoekers te mogen ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer: