Hallo, bloemisten, etaleurs en eigenaren van plantenwinkels! Als je dit leest, is dat een duidelijk teken dat je net als wij gepassioneerd bent over planten en bloemen. En nu de herfst voor de deur staat, is het tijd om het veranderende seizoen te omarmen en je winkel klaar te maken voor een bloeiende herfst! 🍂🌼

In deze blogpost willen we je inspireren met een aantal fantastische ideeën om je winkel eruit te laten springen. Dus, What’s b(l)ooming in de herfst?

 

Duurzame Celosia 🌿

Duurzaamheid is het buzzwoord van onze generatie en het is niet alleen een trend, het is een manier van leven. Een manier om dit najaar duurzaamheid in je winkel te brengen is met de adembenemende Celosia Wild. Ga een stap verder en laat de pure schoonheid van de natuur zien. Kies als finishing touch voor duurzame pothoezen en papieren zakken die niet alleen je planten beschermen, maar ook een milieuvriendelijke boodschap afgeven aan je klanten. Een bewuste keuze die veel zegt!

Maak je klaar voor Halloween 🎃

Halloween is een heerlijke tijd om je creativiteit de vrije loop te laten. Mis deze kans niet om je winkel een spookachtig tintje te geven. Denk bijvoorbeeld aan geschenktasjes en potten met betoverende potchrysanten, bijvoorbeeld speelse jack-o’-lantaarn potten. Voor dat extra vleugje Halloween-charme kun je pompoen bijstekers in je presentatie verwerken. Je winkel zal het gesprek van de dag zijn en de klanten zullen naar je toe komen voor wat Halloween-gevoel!

Leuke Halloween extra’s verkrijgbaar via Koen Pack:

Pompoenpot

Fluwelen pompoen bijsteker

Glossy draagtas (rood, goud, zwart)

Vellen (verkrijgbaar in vele kleuren!)

Indoor Mini-kas met Pax 🌱

Millennials en Gen Z houden van unieke en Instagram-waardige creaties, en een indoor minikas is precies de truc om hun aandacht te trekken! Combineer je gewone presentatie met een minikasconcept. Schik sixpacks met PaX bolchrysant in de kas om een opvallende visuele display te creëren. Zo trek je niet alleen de aandacht van je klanten, maar communiceer je ook dat je meer hebt dan alleen de gebruikelijke 19 cm bolchrysanten. Het draait allemaal om het verrijken van de winkelervaring!

Au Naturel Accessoires voor een Herfstinterieur 🌿

Soms zijn het de kleine details die het verschil maken. Als je op zoek bent naar leuke en stijlvolle manieren om je plantenpresentaties te verbeteren, kun je accessoires overwegen. Op de webshop/website van Koen Pack vind je een scala aan op de natuur geïnspireerde accessoires die we hebben gebruikt. Of het nu gaat om rustiek garen, milieuvriendelijke labels of charmante etiketten, deze kleine details kunnen een extra laagje persoonlijkheid toevoegen aan je plantenaanbod. 1 + 1 = 3 in dit geval! Verken een wereld van mogelijkheden en geef je winkel een unieke uitstraling.

“B(l)oei” met de seizoenen!

Nu de bladeren van kleur veranderen en het frisser wordt, is het tijd om met het seizoen mee te bloeien. Omarm de herfstflora, breng duurzaamheid in je displays en laat je creativiteit de vrije loop deze Halloween. Vergeet niet dat het de aandacht voor detail is die je winkel onderscheidt en ervoor zorgt dat die plantenliefhebbers terugkomen voor meer.

Met deze ideeën wordt jouw winkel de bestemming bij uitstek voor herfstbloeiers en krijg je ook een jonger publiek dat enthousiast is over je prachtige assortiment. Dus, maak je klaar om dit herfstseizoen te b(l)oeien en zie je winkel floreren als nooit tevoren! 🌼🍂🌱