Hallo, mede #plantenliefhebber! Ben je klaar om een tuinparadijs vol kleurrijke bloemen te creëren waar je hart sneller van gaat kloppen? Maak je klaar om de Showmakers® Aster Series te ontdekken – een collectie wonderlijke bloemen waarmee je van je buitenruimte een echt feest maakt!

 

Stap 1: Kies je Showmakers® Aster Series-sterren

Laten we eerst onze sterspelers kiezen! Showmakers® zijn verkrijgbaar in 7 tinten:

  • Showmakers® Arctic White
  • Showmakers® Lila Sunset
  • Showmakers® Blue Bayou
  • Showmakers® Indigo Ice
  • Showmakers® Pretty Pink
  • Showmakers® Baby Pink
  • Showmakers® Magenta
  • Ook verkrijgbaar als mix in de pot

Ga naar je plaatselijke tuincentrum of ga online op zoek naar deze prachtige bloemen.. Van mooi roze tot paars, er is een tint voor ieders smaak!

 

Stap 2: Ontwerp je dromerige aster tuin

Laten we nu onze tuin ontwerpen! Maak je geen zorgen, het is niet zo moeilijk als het klinkt. Bedenk hoeveel zonlicht je tuin krijgt en waar je de asters wilt zetten. Speel met de verschillende kleuren en maten om een bloemenwonderland te creëren dat helemaal JOU is!

Showmakers® houden van een plek in de zon met af en toe een beetje schaduw. Op een echt zonnige plek zullen ze iets meer water nodig hebben dan wanneer ze in de schaduw staan. Geef ze in dit geval dus regelmatig water.

 

Stap 3: je handen vuil maken

Het is tijd om je handen vuil te maken! Bereid de grond voor door het vervelende onkruid te verwijderen en wat magie toe te voegen – ik bedoel compost of organisch materiaal. Zodra de grond tevreden en klaar is, graaf je kleine gaten voor je Aster Series-sterren en stop je ze er knus in. Vergeet niet om ze een flinke slok water te geven om ze te helpen zich thuis te voelen!

 

Stap 4: Makkelijk te verzorgen en onderhouden

Goed nieuws: de verzorging van Showmakers® Aster Series bloemen is een fluitje van een cent! Vergeet niet om ze regelmatig water te geven, vooral als het buiten warm is. Houd de grond vochtig, maar overdrijf niet – je wilt je bloemenvrienden niet onder water zetten!

TIP: Als je nog langer plezier wilt hebben van je plant en nog meer bloemen wilt zien verschijnen, verwijder dan regelmatig uitgebloeide bloemen.

 

Stap 5: Mix en Match met Flower BFF’s

Je tuin staat op het punt nog mooier te worden! Mix en match de bloemen uit de Showmakers® Aster Series met andere coole zomerbloeiers zoals celosia, zinnia’s of potchrysanten. Hoe meer, hoe mooier! En vergeet niet wat leuke accenten toe te voegen, zoals leuke tuindecoraties of twinkelende feeënlichtjes – ze geven je tuin het gevoel van een geheim feeënrijk als de zon ondergaat!

 

Stap 6: Deel de liefde voor bloemen

Je meesterwerk in de tuin is nu helemaal klaar! Waarom nodig je je vrienden niet uit voor een tuinpicknick of een chille avond onder de sterrenhemel? Laat je doe-het-zelf tuin extravaganza zien en laat de Showmakers® Aster Series de schijnwerpers stelen. Wie weet raken je vrienden geïnspireerd om ook hun eigen droomtuin aan te leggen!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…