Ben je klaar voor het spectaculaire kleurenpalet van Chic Color Vibe? Een speciale kleurtechniek maakt het mogelijk om Chic in onwaarschijnlijke combinaties te kleuren. Deze troschrysant stond al bekend om haar uitstekende kleurbaarheid, maar nu zijn de mogelijkheden echt eindeloos!

Alle kleuren van de regenboog

Welke kleur of kleurenmix heb je altijd al willen hebben? Zeg het maar, want veel is mogelijk. Geheel op maat. De Color Vibe kleurtechniek, met zoveel kleuropties, maakt het mogelijk om mee te bewegen met de seizoenen & trends. Denk aan wit met zacht vergeet-me-nietjesblauw in de lente en diep donkerpaars met een vleugje lila of rood in de herfst. Ook bijzondere bloemendagen worden nog specialer als je kiest voor opvallende kleuren(combinaties). Welke kleurcombinaties kies jij om je klanten mee te verrassen?

Klaar voor bloementrends 2025

De ongekende mogelijkheden van Color Vibe sluiten perfect aan op de bloementrends voor 2025! Laat de kleurvariaties de hoofdrol spelen in de fantasierijke wereld vol kleur van Unique Utopia. Of sluit aan op het visuele spektakel van Radiant Energy waarin contrasterende kleuren worden gecombineerd. Wil je aan de slag met kleurgradiënten en veel blauw- en paarstinten volgens de bloementrend Cosmic Future? Ook dat kan met Chic Color Vibe. Binnen alle bloementrends speelt aandacht voor natuur en milieu een belangrijke rol. Daarom is het goed om te weten dat de kleurstoffen waarmee Chic wordt gekleurd, milieuverantwoord zijn.

Sterk fundament voor ongekende mogelijkheden

Hoe zit het dan met de houdbaarheid? De bloemen worden direct na het oogsten gekleurd met vers aangemaakte kleurstoffen. Dat zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de gekleurde bloemen uitstekend is (zoals je ook van Chic gewend bent). Heb je al bedacht welke kleuren en kleureffecten je wilt bereiken? Laat je fantasie de vrije loop. De nieuwe Color Vibe kleurtechniek biedt ongekende mogelijkheden. En Chic is daarvoor een ijzersterk fundament.

Chic Color Vibe

  • Nieuwe, milieuvriendelijke kleurtechniek
  • Vele kleurcombinaties mogelijk
  • Uitstekende houdbaarheid
  • Aansluiting op seizoenen, trends en speciale dagen
  • Chic vormt het sterke fundament voor deze veelzijdigheid & houdbaarheid

 

Voor meer informatie over Chic Color Vibe kunt u contact opnemen met:

Riverflowers | Petrie van Mil | T: +31 (0) 6 10293027 | E: pvanmil@riverflowers.nl

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer