Met Bonita Sunny geef je elk boeket direct een zonnig tintje. Heb jij al eens gewerkt met deze stralend gele troschrysant? Geel is een warme, gloedvolle kleur waar je geen genoeg van krijgt. De zonne-energie spat ervan af! Door de combinatie met zijn scherpgekleurde hartje geeft dit zijn kleur een extra heldere dimensie. Deze Bonita Sunny is familie van de witte Bonita.

Stralend middelpunt
Deze zonnig gele troschrysant is perfect om je boeketten te laten stralen. Maak daarom kennis met Bonita Sunny en vraag ernaar bij je lokale leverancier. De kracht van kleur. Met Bonita Sunny tover je bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Uitstekende houdbaarheid
Geel – groen – roze: laat je verrassen door de kracht van deze bloem die geschikt is voor veel bijzondere kleurencombinatie. Wat een impact heeft zo’n knalgele bloem. Met Bonita Sunny wordt een ‘gewoon’ boeket een echte eyecatcher. Zijn kracht zit hem niet alleen in zijn uitstraling. Bonita Sunny is bijzonder goed houdbaarheid met meer dan 22 dagen. Dit geeft zijn sterke karakter een extra impuls.

< Bonita Sunny is voorlopig alleen nog verkrijgbaar in de USA >

Enkele algemene tips voor chrysant:

  • Snijd de stelen (minimaal 2cm) altijd schuin af, dat is beter dan knippen.
  • Verwijder overtollig blad dat in het water komt.
  • Plaatschrysanten in vers kraanwater en gebruik bloemenvoedsel.
  • Gebruik altijd een schone vaas die ruim genoeg is.
  • Zet chrysanten niet in de volle zon, op de tocht of naast rijpend fruit.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer: