Astronova®:    een nieuwe ster is geboren

                              ‘een compleet nieuw bloemtype vooralsnog alleen verkrijgbaar in de VS’

 

Als we naar de sterren aan de hemel kijken, kijken wij naar onze geschiedenis. Door de eeuwen heen begeleiden de sterren de mensheid op hun weg, maar blijven zelf onveranderd, betrouwbaar en sprankelend. Heel zelden wordt er een nieuwe ster ontdekt; iets dat altijd sensationeel en bijzonder blijft. De vreugde van ontdekking gecombineerd met geschiedenis wordt nu samengebracht in een compleet nieuw en uniek bloemtype: Astronova®

De afgelopen tien jaar is door Royal Van Zanten met hart en ziel gewerkt aan de ontwikkeling van Astronova®. Schoonheid en kwaliteit kost nu eenmaal tijd om tot bloei te komen, maar het is het wachten meer dan waard. Onze kosmos staat aan de basis van de ontwikkeling van Astronova® en die inspiratie vindt je terug in alle facetten van dit nieuwe bloemtype:  een in het oog springende, stervormige bloemvorm, heldere kleurstellingen en een lang vaasleven. Vanaf moment van introductie in de VS is Astronova® verkrijgbaar in drie kleurvariëteiten, maar in de toekomst zullen zeker nieuwe kleuren aan het assortiment worden toegevoegd. We zijn nog maar net begonnen!

Samenwerking

Twee jaar geleden hebben Royal Van Zanten en Queen’s Flowers de handen ineen geslagen en is een samenwerking gestart die uiteindelijk heeft geleid tot een succesvolle marktintroductie van Astronova® in de VS.  Binnen deze samenwerking is Queen’s Flowers niet alleen verantwoordelijk voor de totale productie van Astronova® – welke plaatsvindt in Colombia – maar ook voor de afzet in de VS.

Over Astronova®

Met haar opvallende, heldere kleurstellingen, sterke steelkwaliteit, grote bloemvorm (4-6 inch), is Astronova® een echte vernieuwing in het bloemenschap. Ze onderscheidt zich niet alleen door uiterlijk en levensduur (vaasleven van tot wel 14 dagen) maar ook door haar enorme veelzijdigheid: ze is niet alleen sprankelend solo in de vaas maar ook het stralende middelpunt in ieder (boeket) arrangement.

Astronova® – een nieuwe ster is geboren!

– Nieuwe grootbloemige snijbloem
– Vaasleven tot wel 14 dagen
– Unieke bloemvorm

 

Voor meer informatie : www.astronovaflowers.com 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer