Terug

What’s b(l)ooming today – Inspiratie voor bloemisten en inkopers

7 feb 2023

Royal Van Zanten versterkt ketenmarketing met creatieve content.

Royal Van Zanten lanceert What’s b(l)ooming today, een inspiratieplatform over bloemen en planten. De veredelaar van o.a. chrysant, lelies, alstroemeria en statice, presenteert op het platform prachtige beelden en verrassende en creatieve toepassingen van de exclusieve en kwalitatieve variëteiten in haar portfolio.

Behoefte aan informatie en inspiratie
Royal Van Zanten springt met informatie en inspiratie in op een grote behoefte aan informatie en inspiratie bij bloemisten, floral designers en inkopers. Door die behoefte centraal in te vullen, ondersteunt de veredelaar haar kwekers bij hun marketing.

Variatie in thema’s en soorten
De inspiratiepagina’s zijn er voor Snijbloemen, Bloembollen en Potplanten en springen in op de actualiteit of speciale gelegenheden, zoals Valentijn of bruidswerk. Naast de content die nu al op het platform te vinden is, zullen er zich steeds meer kwekers presenteren en mogen bezoekers sneak previews verwachten van noviteiten en nieuwe concepten. Met de DIY (doe het zelf) pagina’s kunnen mensen zelf op een creatieve manier aan de slag met bloemen.

Onderscheidend in de markt
Bloemisten, floral designers en inkopers van bloemen en planten maken dagelijks een keuze uit een groot en groeiend aanbod. Ze laten zich graag inspireren en zijn op zoek naar informatie over nieuwe en exclusieve producten. Een verrassend en onderscheidend aanbod in bloemen en planten is van toenemend belang, vanwege de toegenomen concurrentie op de markt voor bloemen en planten.

Passie doorgeven
What’s b(l)ooming today wordt een vast onderdeel van de website van Royal Van Zanten. De pagina’s zijn met zorg ontwikkeld om ook via de smartphone te kunnen worden bekeken. Voor  Royal Van Zanten zijn de pagina’s een kans om de passie voor de mooie producten aan nog meer mensen door te geven.

Klik hier om het platform te bekijken.

Meer Nieuws