Terug

Royal Van Zanten treedt toe tot ThinkPlants™ netwerk van veredelaars USA

10 mrt 2022

ThinkPlants Group breidt aanbod op de Noord-Amerikaanse markt uit met genetica van Royal Van Zanten.

Royal Van Zanten sluit zich aan bij het netwerk van veredelaars, kwekers en leveranciers van de ThinkPlantsGroup. Thinkplants vertegenwoordigt genetica van uitzonderlijke kwaliteit en streeft naar een hoogwaardige, stabiele supply chain voor de Noord-Amerikaanse kwekerijen. Met de toetreding van Royal Van Zanten groeit het portfolio van genetica en breidt ThinkPlants haar netwerk van leveranciers en klanten op de Noord-Amerikaanse markt uit.

Royal Van Zanten, gevestigd in het Noord-Hollandse Rijsenhout, is gespecialiseerd in de veredeling van snijbloemen en potplanten. Het bedrijf levert toonaangevende genetica in Noord-Amerika.

“We zijn al actief met verkoop in de Verenigde Staten en Canada en denken dat onze producten heel goed bij het ThinkPlants merk passen”, zegt Rick Kroon commercieel directeur van Van Zanten Breeding BV, “ons lidmaatschap van de ThinkPlants-groep zal meer zichtbaarheid geven aan onze prachtige bloemen en planten richting retailers.”

ThinkPlants vertegenwoordigt zowel de Alstroemeria Colorita®-serie als de Limonium Salt Lake® van Royal Van Zanten.

“Ik ben een groot fan van de Alstroemeria Colorita® en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de promotie en verkoop van dit product”, zegt Joey Wiseman, hoofd van ThinkPlants. “Ik heb in het verleden ook meegewerkt aan de verkoop van Limonium Salt Lake®, en zal dat met veel plezier weer doen.”

De toevoeging van Royal Van Zanten aan het ThinkPlants netwerk volgt op de toetreding van andere recente nieuwe leden Kieft Seed en Creekside Greenhouses. Verder bestaat de groep uit Danziger, Syngenta Flowers, James Greenhouses, Terra Nova Nurseries, Kapiteyn, Unex Inc, Green Circle Growers en nieuwe genetica van KiwiFlora.

“We zijn enthousiast over het momentum dat er op dit moment is voor ThinkPlants en de bedrijven en producten die we vertegenwoordigen”, zegt Joey Wiseman. “Samen vormen we een team van onafhankelijke en gevestigde veredelings- en productiebedrijven die allemaal zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. We streven naar een ​​kwalitatief en volledig aanbod, ondersteund door een hoogwaardige en betrouwbare toeleveringsketen.”

Elk lid van ThinkPlants levert expertise in op het gebied van plantenveredeling, tuinbouw, technische ondersteuning, toeleveringsketen, verkoop en marketing. Onze kracht is het feit dat deze bedrijven samenwerken en zo een rol van grote betekenis spelen in de Noord-Amerikaanse kwekerijsector.

Over ThinkPlants™: ThinkPlants™ vertegenwoordigt een exclusief en specialistisch team van plantveredelaars en andere tuinbouwexperts die naadloos zijn aangesloten op de keten en verkoopkanalen. De kracht van ThinkPlants ligt in de samenwerking van alle leden bij marketing en sales van planten en genetica onder één paraplu. ThinkPlants biedt kwekers een ongeëvenaard aanbod op het gebied van veredeling, een gevarieerde mix van verbeterde plantgenetica, en een gezond en betrouwbaar aanbod van topkwaliteit stek, jonge planten en andere uitgangsmaterialen. ThinkPlants staat voor transparantie tussen kweker en leverancier.
Lees meer over ThinkPlants op www.thinkplants.com

 

Meer Nieuws