Terug

Nieuwe pot & bedding catalogus 2023

1 nov 2022

VEEL NIEUWE CONCEPTEN, PLANTEN EN INSPIRATIE

Van een digitale transformatie naar een hybride werkelijkheid en weer terug naar het verbinden met elkaar op fysieke evenementen. De afgelopen jaren waren een wilde rit! Maar tegelijkertijd bleven we innoveren om een nieuwe 2023 collectie te kunnen presenteren. We introduceren niet alleen nieuwe producten, maar ook nieuwe retailconcepten om de verkoop van planten in winkels te stimuleren.

royal van zanten pot & bedding catalog 2023

ONZE HIGHTLIGHTS VOOR 2023

Naast inspiratie staat deze catalogus vol met een mooie collectie bloeiende planten zoals aster, bouvardia, celosia, potchrysanten en bolchrysanten. Graag attenderen wij u op drie van onze toppers voor 2023:

Wij presenteren u onze nieuwe serie: Sollinea®! Het Sollinea® concept is ontwikkeld voor de moderne generatie #plantlovers! Frisse kleuren en unieke vormen die aansluiten bij de trends, tijdgeest en behoeften van een jonger publiek in de winkels.

Maak kennis met ons nieuwe Celosia concept: ‘WILD’! Dit concept sluit aan bij de behoefte van de markt naar meer duurzame planten en bloemen. ‘WILD’ is de eerste ongetemde celosia en heeft geen remmiddelen nodig!

royal van zanten pot & bedding catalog 2023

We hebben niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe bolchrysanten series voor u in 2023:

  • PaX (spreek uit als “packs”): onze supercompacte serie, voor bijvoorbeeld in de sixpacks.
  • AleXia: onze vroege bolchrysanten serie, waarmee u al vroeg in het seizoen planten kunt leveren zonder dat u verduistering nodig heeft.
  • Amélie: onze laatbloeiende bolchrysanten serie voor Allerheiligen in de buitenteelt. Verkrijgbaar in zes prachtige heldere kleuren met een aantrekkelijke plantgroei.

royal van zanten pot & bedding catalog 2023

2023 TRENDS & CONCEPTEN

Trendwatchers zien dat tegenpolen samenkomen in mode en interieur. Hierdoor ontstaan inclusieve en krachtige ontwerpen. Bijvoorbeeld: natuurlijk en toch luxueus, of kwetsbaar en toch krachtig. De schoonheid van ‘opposites attract’ creëert een inclusieve kijk op de wereld, vooral voor de jongere generaties zoals Gen Z. Het draait allemaal om adopteren en aanpassen in de breedste zin van deze woorden.

Voor 2023 presenteren we een kleurenverhaal dat is gebaseerd op natuurlijke en aardse tinten, die een gevoel van inclusiviteit en harmonie creëren. Rood en groen geven het kleurenpalet een extra expressieve twist.

Download hier de catalogi!

Bent u geïnteresseerd in onze producten, virtuele proeven en/of op zoek naar inspiratie over hoe u het verschil kunt maken met onze rassen en concepten? Neem dan contact op met uw Area Manager.

Meer Nieuws