Terug

Nieuwe en bekende gezichten op FlowerTrials®

14 jun 2022 - 17 jun 2022

De FlowerTrials®-locatie bij Royal Van Zanten in Rijsenhout heeft er dit jaar een nieuwe deelnemer bij. Het Italiaanse bedrijf Lazzeri voegt zich toe aan het gezelschap dat reeds bestond uit Morel Diffusion, Horteve Breeding, Marathon Plants (voorheen Kalantzis) en natuurlijk gastheer Royal Van Zanten.

Naast de toevoeging van Lazzeri kondigen we ook met trots de uitbreiding van Marathon Plants aan. In aanvulling op hun buitenpresentatie laten zij nu ook binnen hun prachtige producten zien. Hieronder een overzicht van de producten en activiteiten per bedrijf:

  • Morel Diffusion: een familiebedrijf dat zich specialiseert in de veredeling van cyclamen. Morel creëert, produceert en verkoopt de zaden van haar F1-hybrides wereldwijd. Het bedrijf veredelt rassen van hoge kwaliteit met onderscheidende karakteristieken.
  • Horteve breeding: gespecialiseerd in de veredeling van Hydrangea. Maar Horteve biedt nog veel meer: het bedrijf beschikt over diepgaande kennis in vermeerdering, productie en vermarkting. Zo weet Horteve goed in te spelen op de mogelijkheden die de verschillende segmenten bieden.
  • Marathon Plants: begonnen als een echt familiebedrijf in Griekenland en uitgegroeid tot een team van kwekers gericht op veredeling van Salvia-rassen en de productie van jonge planten uit weefselkweek. Door gebruik te maken van mediterrane omstandigheden omvat hun assortiment unieke genetica uit Australië (Anigozathos) en Zuid- Afrika (Aloë).
  • Royal Van Zanten: een combinatie van 160 jaar expertise en begrip van de markt zorgt voor innovatieve en altijd relevante ontwikkelingen. Tijdens de FlowerTrials® presenteert Royal van Zanten de Royal Pot & Bedding Collectie, bestaande uit (bol)chrysanten, Celosia, Aster, Bouvardia, Alstroemeria en Limonium.
  • Lazzeri: een toonaangevende veredelaar en stekleverancier in Italië. De focus van dit bedrijf is gericht op de veredeling en productie van vegetatief vermeerderbare sierplanten. Lazzeri is zeer gewaardeerd en wereldwijd bekend met Poinsettia, Pelargonium, Petunia, Calibrachoa, Portulaca en andere gewassen. Een waardevolle toevoeging aan de locatie!

 

Kortom: een FlowerTrials®-locatie die u zeker toe moet voegen aan uw favorieten van 2022! Het team van professionals staat weer klaar om er een prachtige bloeiproef van te maken. We zijn blij dat we er weer zijn! Schrijf u nu in en klik hier!

Meer Events