Terug

FlowerTrials®

11 jun 2024 - 14 jun 2024

De FlowerTrials® locatie bij Royal Van Zanten in Rijsenhout biedt veel inspiratie en uitgebreid assortiment. 

Hieronder een overzicht van de producten en activiteiten per bedrijf:

  • Morel Diffusion: een familiebedrijf dat zich specialiseert in de veredeling van cyclamen. Morel creëert, produceert en verkoopt de zaden van haar F1-hybrides wereldwijd. Het bedrijf veredelt rassen van hoge kwaliteit met onderscheidende karakteristieken.
  • Marathon Plants: begonnen als een echt familiebedrijf in Griekenland en uitgegroeid tot een team van kwekers gericht op veredeling van Salvia-rassen en de productie van jonge planten uit weefselkweek. Door gebruik te maken van mediterrane omstandigheden omvat hun assortiment unieke genetica uit Australië (Anigozathos) en Zuid- Afrika (Aloë).
  • Royal Van Zanten: een combinatie van 160 jaar expertise en begrip van de markt zorgt voor innovatieve en altijd relevante ontwikkelingen. Tijdens de FlowerTrials® presenteert Royal van Zanten de Royal Pot & Bedding Collectie, bestaande uit (bol)chrysanten, Celosia, Aster, Bouvardia, Alstroemeria en Limonium.
  • Lazzeri: een toonaangevende veredelaar en stekleverancier in Italië. De focus van dit bedrijf is gericht op de veredeling en productie van vegetatief vermeerderbare sierplanten. Lazzeri is zeer gewaardeerd en wereldwijd bekend met Poinsettia, Pelargonium, Petunia, Calibrachoa, Portulaca en andere gewassen. Een waardevolle toevoeging aan de locatie!
  • Graff Breeding: Graff Breeding is nu een toonaangevend veredelingsbedrijf van Hibiscus rosa-sinensis. Sinds de introductie van HibisQs® in 2009 hebben we onze veredelingsfocus uitgebreid met Blooming Tropicals geschikt voor mediterrane kwekers en consumenten, met onze consumentenmerken: HibisQs®, Q-ismas Star®, Q-deville® en Q-dula®.


Kortom: een FlowerTrials®-locatie die u zeker toe moet voegen aan uw favorieten van 2024! Het team van professionals staat weer klaar om er een prachtige bloeiproef van te maken. Zie ons magazine voor een overzicht van noviteiten of kijk op www.flowertrials.com

Meer Events