Terug

Graff Breeding en Royal Van Zanten kondigen partnerschap ‘Dipladenia / Mandevilla’ aan

13 jun 2023

Graff Breeding en Royal Van Zanten kondigen een strategische samenwerking aan voor de levering van hoogwaardige stekken van Dipladenia / Mandevilla – de Qdeville®. Royal Van Zanten wordt de producent van onbewortelde en bewortelde stekken voor telers wereldwijd.

Royal Van Zanten, een toonaangevende leverancier van jonge planten en stekken, en Graff Breeding, een bekende veredelaar in de mediterrane gewassen, zijn verheugd om hun strategische partnerschap aan te kondigen, gericht op het leveren van de beste stekken van Dipladenia / Mandevilla (Qdeville®) aan klanten wereldwijd. De samenwerking tussen de twee bedrijven is een belangrijke mijlpaal in het streven naar klanttevredenheid en consistente kwaliteit van Qdeville®.

De beslissing om de krachten te bundelen komt voort uit de opmerkelijke overeenkomsten in de kernwaarden en bedrijfsfilosofieën die zowel Royal Van Zanten als Graff Breeding delen. De gezamenlijke toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, zal de Qdeville® partnerschap vormen met als doel om de Dipladenia / Mandevilla kweek vorm te geven en te verbeteren. Klanten kunnen kwalitatief hoogwaardige onbewortelde stekken van Dipladenia / Mandevilla planten verwachten, gekenmerkt door hun gezondheid, groeikracht en unieke prestaties.

Joost Kos, Maarten Goos, Jacob Graff en Poul Graff.

Over de strategische samenwerking zei Joost Kos, Director Breeding & Development: “We zijn verheugd om samen met Graff Breeding deze reis aan te gaan. Samen zullen we de normen voor de
productie en distributie van jonge planten herdefiniëren en een nieuw paradigma creëren in de Dipladenia / Mandevilla-industrie. Onze gedeelde toewijding en passie voor kwaliteit en duurzaamheid zal ervoor zorgen dat kwekers uitzonderlijke producten kunnen verwachten die aan hun verwachtingen voldoen.”

Poul Graff CEO van Graff Breeding voegt hieraan toe: “De samenwerking tussen Royal Van Zanten en Graff Breeding vertegenwoordigt een perfecte synergie van waarden en expertise. Door onze
krachten te bundelen, kunnen we nieuwe mogelijkheden ontsluiten, innoveren in de productie van Dipladenia / Mandevilla jonge planten en de mooiste en gezondste jonge planten naar klanten
wereldwijd brengen. Samen zullen we ons best doen om een geweldige teeltstart te creëren voor onze klanten en partners.”

Over Graff Breeding: Graff Breeding is een puur veredelingsbedrijf dat werkt met tropische / mediterrane planten en staat bekend om haar expertise in het veredelen van met name Hibiscus.
Met een wereldwijde aanwezigheid en een rijke veredelingsgeschiedenis is Graff Breeding toegewijd aan het bevorderen van de wereld van de tuinbouw door middel van baanbrekende ontdekkingen en het leveren van uitstekende producten.

Meer Nieuws