Terug

Frisse ideeën tijdens Chrysanthemum Trials Royal Van Zanten in La Ceja

28 aug 2023

Ervaar de nieuwste trends in chrysanten. Ontmoet Bonita Sunny, Bonita Orange, Sun-Up, Sun-Up Sunny en Yellow Cap samen met andere nieuwe variëteiten. Deze week ‘chrysanthemum week 2023’ bij Royal Van Zanten in La Ceja. Enjoy the ride! 

Creatief welkom
Deze week kunnen klanten uit Latijns-Amerika en USA bij Royal Van Zanten trials bezoeken. Bezoekers zullen verrast worden met een wel heel bijzonder welkom. Een typische Colombiaans vervoermiddel ‘een Chiva’ voorzien van een mooi bloemenarrangement geeft de gelegenheid tot het maken van een foto als creatieve herinnering. Vervolgens kan de bezoeker de wereld van chrysanten in de kas ontdekken.

De 3 highlights on the road
Nieuw dit jaar is Bonita Sunny en Orange. Mutanten vanuit de welbekende witte troschrysant Bonita. De frisse gele en oranje kleur van Bonita Sunny en Orange in combinatie met haar goede eigenschappen, maken het een ‘musthave’ voor het maken van fris en kleurrijke boeketten en arrangementen.

Met trots presenteren wij ook de inmiddels in Europa populaire Sun-Up. Deze santini is uitermate geschikt voor ‘Wild’ boeketten en arrangementen en sluiten dus aan op de laatste trends. Een gele variant; ‘Sun-Up Sunny’ of eventueel een combinatie met wit; ‘Sun-Up’ geeft een zonnige uitstraling aan ieder boeket. Ook voor mono of mini boeketten uitermate geschikt.

Een laatste highlight is de Yellow-Cap. Deze chrysant lijkt op Craspedia als men hem kweekt als pluischrysant (disbud) en blad verwijderd. Hij is verfbaar en hierdoor enorm veelzijdig voor in gebruik. Bedenk maar eens wat met Craspedia allemaal wordt gearrangeerd…

Veel nieuws en creativiteit #ontheroad bij Royal Van Zanten

Meer Nieuws