Terug

FlowerTrials Review 2024!

20 jun 2024

Onze bloeiproeven zorgen weer voor veel bekijks! Afgelopen week hebben bezoekers uit meer dan 60 landen kunnen genieten van kleurrijke presentaties, ideeën en concepten. Met trots en passie hebben onze collega’s bloemen- en plantenliefhebbers meegenomen in de wereld van veredeling. #whatsbloomingtoday

Nieuw: Jellyfish® een verfrissende bloemenzee
Net als haar naamgenoten in zeeën en oceanen is Jellyfish als kamer- of tuinplant een wonderlijke verschijning. Laat je verrassen door de unieke kleuren en de bijzondere bloemvorm die haar onderscheidt van de rest van de markt. Omarm het buitengewone! Nu dit jaar op de FlowerTrials® voor het eerst gepresenteerd in samenwerking met de kwekers SV.Co en Kwekerij Berkhout.

Bestseller: PaX
Een chrysant is en blijft toch gewoon een chrysant? Nee zeker niet. PaX zorgt voor een levendig kleurenspektakel in de buitenruimte. En daar kun je bijzonder lang van genieten. PaX staat bekend als één van de langst bloeiende tuinchrysanten (Garden Mums). Een plezier om mee te werken én om naar te kijken!

Postergenerator tuincentra en retail
Stap voor stap wordt ons inspiratieplatform voor tuincentra, bloemisten en handel uitgebreid.
Niet alleen content, maar ook praktische tools zijn onderdeel van onze visie. Als veredelaar vinden wij juiste consumenteninformatie essentieel en we vinden het ook onze taak om deze informatie te delen.   Zoals onze postergenerator, waarbij je zelf eenvoudig posters kunt maken van planten met logo, prijs en barcode. Gebruikers erkennen het gemak!

Bonita Family
Bonita staat bekend om zijn houdbaarheid en transporteerbaarheid. Nieuw is nu dat nu ook een  gele en oranje variant verkrijgbaar zijn.  Met nu haar frisse witte, stralend gele en vrolijke oranje kleuren, springt de Bonita-familie direct in het oog. Deze kleuren zijn niet alleen perfect voor het samenstellen van vrolijke boeketten, maar ook voor het creëren van creatieve arrangementen voor alle seizoen.

Nieuw: stralend gele Leto
Een krachtige pluischrysant met een uitzonderlijk lang vaasleven. De combinatie van haar grote, zonnige bloem en mysterieus donkere bladeren zorgt voor een eigentijds contrast en een flinke dosis stijl. Leto is niet zomaar een bloem; ze is de ster in ieder arrangement en steelt ook solo met gemak de show. Haal de zomer in huis met Leto!

Fabienne: Viva la vida
Viva la Vida draait om positiviteit. Viva la vida is de kleurrijkste bloementrend van 2024. Fabienne past naadloos binnen deze trend, want ze is kleurrijk, vrolijk en expressief. Laat deze intens roze troschrysant stralen in vrolijke boeketten volgens de laatste trend!
We zien nu nieuwe kleuren komen met een donkerpaarse en zalm variant. Het slotakkoord is nog niet gespeeld.

U bent ook volgend jaar meer dan welkom in week 24 – 2025!

Meer Nieuws