Terug

Donatie aan Prinses Máxima Centrum kroon op viering 160-jarig bestaan

23 mei 2022

Donatie aan Prinses Máxima Centrum kroon op viering 160-jarig bestaan.
€ 16.649 bij elkaar gebracht na veiling en giften van medewerkers, klanten en partners.

In 2022 bestaat Royal Van Zanten 160 jaar, een jubileum dat uitbundig gevierd werd met werknemers, klanten en partners. De jubilerende organisatie gaf haar 160 jaar een koninklijk tintje mee door samen met medewerkers, partners en klanten een speciale donatie te doen aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 

Op 20 mei overhandigde CEO Maarten Goos een cheque ter waarde van € 16.649 aan Renske Leyenaar- van de Wolfshaar van het Prinses Máxima Centrum. De donatie werd bij elkaar gebracht met verschillende feestelijke activiteiten van 9 tot 14 mei. De opbrengst van veiling van Dancing Queen Alstroemeria’s is verdubbeld door Royal Van Zanten en aangevuld met giften van medewerkers, klanten en partners.

Maarten Goos, CEO Van Zanten Breeding zegt: “Dit is een bedrag dat we met medewerkers, partners én klanten bij elkaar hebben gebracht. Dat maakt de overhandiging van deze cheque aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie een mooie kroon op ons jubileum.”

Veiling Dancing Queen
Op 9 mei werden een dag lang alle ‘Dancing Queen’ Alstroemeria’s, beschikbaar gesteld door Siem Knol Alstroemeria, Hoogenboom Alstroemeria en Firma A. Vreugdenhil Alstroemeria, geveild voor het goede doel. De veiling werd gefaciliteerd door Royal Flora Holland.

Feestelijke viering met klanten
Op 13 mei mocht Royal Van Zanten bijna 150 Nederlandse klanten en partners verwelkomen aan de Lavendelweg in Rijsenhout, voor een feestelijke viering van het 160-jarig bestaan. Veel van de gasten hebben ter plekke een bijdrage gedaan voor het Prinses Máxima Centrum.

Commercieel Directeur Rick Kroon benadrukte in zijn speech tijdens het feest dat het 160-jarige bedrijf een zonnige toekomst heeft: “Een jubileum is een moment om stil te staan, terug te kijken en onze huidige positie te evalueren. Dankzij onze klanten staan we hier. Ik ben nog niet zo lang bij Royal Van Zanten, maar ik leer een gepassioneerd en krachtig bedrijf kennen. Dit bedrijf heeft het in zich om nog eens 160 jaar passie te blijven doorgeven. Genoeg reden dus om samen vooruit te kijken en een goed feestje te vieren.”

Familiedag
Op 14 mei vierden alle Nederlandse werknemers met hun gezin feest tijdens een zonovergoten familiedag. Naast entertainment en gezelligheid was er de gelegenheid om de werkplek te laten zien aan familie. Veel van de medewerkers hebben een bijdrage geleverd aan de donatie.


Namens het Prinses Máxima Centrum nam Renske Leyenaar – van de Wolfshaar de cheque van Maarten Goos (CEO Van Zanten Breeding) in ontvangst.

Meer Nieuws