Bent je een #plantlover en op zoek naar het nieuwste en beste in de bloemenbranche? Kijk dan niet verder dan FlowerTrials® 2023!

Dit jaar tonen we een aantal van onze allernieuwste noviteiten, zoals de schitterende en unieke Celosia Mystic Shades en onze Royal Mums collectie, met nieuwe tuinmama soorten zoals PaX, AleXia en Amélie.

Bovendien zijn we trots op onze Conscious Collection, met prachtige planten zoals de Celosia Wild, Limonium Salt Lake® en Alstroemeria Colorita®.

Bekijk ook onze concepten, waaronder de Sollinea® collectie, een nieuw concept van bloeiende potplanten ontworpen door vrouwen voor vrouwen, en de Milkshake® serie, een kleurrijke en leuke optie die perfect is voor jongere plantenliefhebbers.

We zijn ook enthousiast over het uitlichten van de Celosia Hot Topic Reef®, die de Glass Tulip Award heeft gewonnen. De juryleden waren dol op haar unieke kleur en vinden haar een fantastische aanwinst voor elke tuin of border.

Naast ons geweldige productaanbod hebben we een Concept Area, Royal Garden Centre, Royal Plant Shop en een groot buitenterrein om te verkennen.

Mis uw kans niet om ons te bezoeken op FlowerTrials® 2023 en al deze ongelooflijke producten met eigen ogen te zien. Maak een afspraak met onze Market Manager Nick of onze Area Export Managers Bert, Nico en Peter zodat u voldoende tijd heeft om vragen te stellen en inspiratie op te doen.

Registreer nu via de link om bij dit b(l)oeiende evenement aanwezig te zijn!