Het aftellen is begonnen, de laatste voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een levendig en verrassend evenement te worden. Een bloeiende en kleurrijke wereld waarin elke bloem en plant een uniek verhaal vertelt en succes niet alleen draait om groei, maar ook om een samenspel van factoren als samenwerking, doelen, verandering, innovatie en…dromen.

Stap binnen in de betoverende wereld van kleur, geur en vorm en ontdek de enorme diversiteit in ons snij- en potplantenassortiment, dat tegelijkertijd een goed inzicht geeft in onze veredelingsinspanningen. Van de klassieke schoonheid van bewezen rassen tot veelbelovende nieuwkomers, allemaal in volle bloei en geschikt voor de internationale markt.

Al dat moois willen wij graag met u delen. Of u nu geïnteresseerd bent in de meest recente noviteiten, bestaande commerciële rassen of meer wilt weten over teelttechnische aspecten: onze accountmanagers staan klaar om hun kennis en passie met u te delen. Dit jaar bundelen FlowerTrials® https://www.flowertrials.com/nl/leden/royal-van-zanten en Bloeiproef Snijchrysant hun krachten op één en dezelfde plek, met behoud van de sfeervolle, inspirerende ontvangst en gastvrijheid. U kunt ons vinden op de volgende locatie:

Adres   

Royal Van Zanten

Rijshornstraat 205

1435 HH Rijsenhout

https://bit.ly/3Xbf3vd

Datum   

11 t/m 14 juni

Openingstijden

11-13 juni   van 08.00-18.00

14 juni        van 08.00-15.00

 

Mis het niet en stap binnen in een toekomst vol kleur.
Bekijk ons magazine met noviteiten van Pot & Bedding:

Tot week 24!