Terug

Jellyfish®

Jellyfish®: waar een zee van vrolijkheid opbloeit

 

De Jellyfish® serie is de nieuwe en verfrissende toevoeging aan het pot chrysanten assortiment bij Royal Van Zanten. Een complete serie met een prachtig eigentijds kleurenpallet. De planten zijn kleurmutanten en hebben daardoor dezelfde groeiwijze. De planten kunnen uitstekend gemixt worden zowel op de pot, als in een tray. Naast de voordelen voor een kweker zorgt het ook voor een uniforme uitstraling op het schap in de winkels.

Een kijkje achter de schermen in het ontwerpproces van het merk Jellyfish®

We nemen je graag mee in het creatieve ontwerpproces van de branding. Naast dat wij de trends en de tijdgeest zo goed mogelijk proberen te vertalen en terug laten komen in onze product branding, kijken we ook naar wat past bij de plant en bloemen zelf.

De bloemvorm is de bron van inspiratie voor de naam Jellyfish®. De kleine schattige pompom bloemetjes hebben namelijk dezelfde vorm als kleine kwalletjes. Het design van de hoes is zorgvuldig ontworpen en hierbij zijn de meest recente trends in acht genomen. Met als resultaat een verfrissende en unieke uitstraling die de consument aanspreekt om deze ongeplande take away mee naar huis te nemen of cadeau te geven. De vrolijke Jellyfish® planten brengen zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Het kleurverloop op de hoes van Jellyfish® is geïnspireerd door de reflecties in zeewater, waardoor de kleuren vloeiend in elkaar overlopen, maar ook door voor de transparantie en het kleurverloop die je terugziet bij de kwalletjes in de oceaan. De kleine luchtbelletjes geven een speelse touch aan het “water”. En aan de bovenkant van het design zie je de golven aan het wateroppervlak. De “lucht” erboven is transparant. Deze transparantie zorgt ervoor dat je de bloemen van de planten kunt zien, maar de plant is hierdoor nog wel beschermd tijdens het transport en op het schap. Het merk is extra goed herkenbaar door onze leuke Jellyfish® mascotte als toevoeging aan het logo.

 

 

Verzorgingstips Jellyfish®:

Hoewel de planten weinig verzorging nodig hebben, willen we toch deze handige verzorgingstips even met je delen:

  • De plant kan je zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen (5-25°C).
  • Heeft ongeveer 2x per week water nodig, in de zomer wat vaker als in de winter. Let op dat de kluit niet uitdroogt, maar zorg ook dat de wortels niet onder water blijven staan.
  • Chrysanten houden van de zon en blijven daardoor het mooist op een zonnig plekje in de tuin of in huis.
  • Nog een expert tip voor de #plantparents, knip de uitgebloeide bloemen af, zo stopt de plant haar energie in de nieuwe bloemen.

 

Wist je dat planten zorgen voor een positief effect op de mentale gezondheid? Deze vrolijke Jellyfish® zorgt zeker voor een glimlach op je gezicht wanneer je deze een mooi plekje in je huis of tuin geeft!

 

 

FAQ

 

Interesse in het kweken van Jellyfish®?

Neem dan contact op met uw Area Export Manager of mail naar customerservice@royalvanzanten.com

 

Heeft u interesse om Jellyfish® te testen of te verkopen als retailer, tuincentrum of heeft u een andere type winkel?

Neem dan contact op met onze Market Manager Nick Nieuwesteeg of mail naar marketing@royalvanzanten.com.

 

Waar kan ik content of POS-materiaal krijgen?

Neem contact op met onze marktmanager Nick Nieuwesteeg of mail naar marketing@royalvanzanten.com.