Ontmoet ons


Bekijk alle events

Potplanten

Van Zanten Breeding Van Zanten Breeding

Snijbloemen

Van Zanten Breeding Van Zanten Breeding

Bloembollen

Van Zanten Flowerbulbs Van Zanten Flowerbulbs
Inschrijven voor de Royal Van Zanten nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Inschrijven
Van Zanten Breeding

Van Zanten Breeding

Van Zanten Breeding, als onderdeel van Royal Van Zanten, is al meer dan 160 jaar actief binnen de internationale sierteelt. Het bedrijf veredelt snijbloemen en potplanten en heeft een sterke positie in de snijproducten Alstroemeria, Aster, Statice, Chrysant en Bouvardia en tevens in de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora. De komende jaren wordt deze positie verder uitgebouwd. Dat doen we door continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie, door vernieuwende marketing en in samenwerking met partners in de keten.

Van Zanten Flowerbulbs

Van Zanten Flowerbulbs

Van Zanten Flowerbulbs, als onderdeel van Royal Van Zanten, is gespecialiseerd in de veredeling, opkweek en handel van bloembollen. Met een productielocatie in Nieuw-Zeeland kan jaarrond bloembollen worden geleverd. In samenwerking met waardevolle partijen uit de keten leveren wij wereldwijd een brede range. Onze gepassioneerde veredelaars werken met de nieuwste technieken aan de optimalisering van ons huidige, brede assortiment en de ontwikkeling van nieuwe soorten.

Ons verhaal

Sinds 1862 zijn wij een bloeiend innovatief bedrijf binnen de internationale sierteelt. Vernieuwingskracht gecombineerd met passie vormen het kloppend hart van ons bedrijf.

Over onze Royal History

Kleurrijke inspiratie

In samenwerking met waardevolle partijen uit de keten leveren wij wereldwijd een brede range snijbloemen, potplanten en bloembollen.

Zoek een product

Onderzoek & veredeling

Onze gepassioneerde veredelaars werken met de nieuwste technieken aan de optimalisering van ons huidige, brede assortiment en de ontwikkeling van nieuwe soorten.

Over onze passie

Wereldwijd netwerk

Naast onze basis in Nederland en productielocaties in Nieuw-Zeeland en Afrika vindt u ons over de hele wereld.

Neem contact op

Introducties